Cześć wszystkim!
Powoli przymierzam się do kupna samochodu. Jestem młody więc wystarczy mi coś takiego żeby w razie czego przewieźć z tyłu dwie osoby w miarę wygodnie. Rocznie robię ok. 10 tys, z czego 70-80% to tzw miejska jazda. Moc ma być taka żeby w pełni wystarczyła do codziennej jazdy i ewentalnej trasy. Spalanie- takie żeby nie zrujnować mojego portfela, rocznik nie ma dla mnie znaczenia. Budżet to max 100tys i mogę coś dołożyć jeśli byłoby BARDZO WARTO. Oczywiście z wyposażenia "byleby nie była to najbiedniejsza wersja pusta jak..." Chciałbym żeby auto nie było czymś pokroju passata co spotkamy takiego na co drugiej ulicy
Dobrze by było żeby miała jakiś pakiet stylistyczny zewnątrz jak sline rline itd ale nie jest to konieczne, chciałbym auto trochę wyróżniające się na tle naszych polskich dróg. Skłaniałbym się ku benzynie ale z dieslem też sobie poradzę i jego np. dpfem tak jak to robie obecnie ale niestety czas wymienić mojego passata w 2.0 tdi
Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawia Edit: przebieg niech będzie te max 140 tys bo ma mi trochę posłużyć