Auto dla młodego

14 Cze 2009, 14:25

a moze cos takiego : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
hubercik
Nowicjusz

14 Cze 2009, 15:00

Moim zdaniem oba auta są godne polecenia. Do Volvo najlepszym wyborem będzie silnik 2.4 D5 163km. Moc wystarczająca, a spalanie śmiesznie małe jak na takie auto. Ale myśle że nie jest ci potrzebne takie wielkie auto jak s80, więc może rozejrzyj sie za s60 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło

14 Cze 2009, 15:23

Myślę ja koledzy,że bardzo słusznie radzicie,ja chociaż już tyle kilosów w życiu napukałem tak naprawdę z drżeniem rąk wsiadałbym do samochodu 300 konnego i niestety musiałbym jazdy uczyć się na nowo.TOYOTA CELICA to samochodzik wyjątkowo udany ale MAZDECZKA 3 też,jest jednak jeden prawie godny by stanąć w szranki z tymi bryczkami,szacowny Hyundai Coupe! :wink: Wyrywasz go taniej,frajda z jazdy niesamowita i jeszcze jedno ,jest to najtańszy w utrzymaniu samochodzik tego typu!To duży atut!Polecam Gorąco ja osobiście nie miałbym zadnych wahań,który z tych samochodów kupić!Celowałbym w Koreańczyka bo wiem jaka to jest bryczka,samochodzik też piękny,zobacz tylko ile jest tańszy ,nie kupuj tylko powypadkowego zadnego z tych samochodów,nie napalaj się!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

14 Cze 2009, 23:14

Kompromisem pomiędzy wygodą ,a sportem będzie z pewnościa Lexus IS :wink:
Myśle ,ze ci sie spodoba :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dresta
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

15 Cze 2009, 07:26

no dokladnie Lexus IS bardzo dobry wóz wiem bo kumpel sie takim wozi
http://twojafura.pl/auta/1548/luxus-lexus-is-200
a ja ci moge polecic w tej cenie jeszcze S40
[link do oferty na Allegro wygasł]
albo po lifcie ale moze byc ciezko cos znalesc do 30tys.zl wmiare dobrego
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Cze 2009, 14:22

Przeciez to nie lift tylko całkiem nowy model. A na S40 w nowej budzie trzeba wydać conajmniej 37tys. a żeby było w przyzwoitym stanie to jeszcze więcej. A co do tego z linka, 48000km hahaha moje V50 ma ponad 200tys. i kierownica wygląda o niebo lepiej.
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Lexus IS oraz IS F w 2021 roku?
    Wiele wskazuje na to, że Lexus IS w najbliższych latach doczeka się następcy. Najnowsze informacje wskazują, że auto czekają spore zmiany - zostanie oparte na platformie TNGA, otrzyma nową turbodoładowaną jednostkę benzynową ...
    Lexus UX - nowe wersje specjalne
    Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...

15 Cze 2009, 20:33

Panowie jesteście świetni :)
To najlepsze forum motoryzacyjne, a wszystkie wasze propozycje coraz bardziej mieszają mi w głowie i chwała wam za to.
Ojciec też mi proponował tego Hyundaia Coupe.
i teraz problemco wybrac
A co do S40 to słyszałem ze nie jest za rewelacyjna, że poskładana jest z Renault Laguny i mitshubishi, ale nie wiem :)
Dzieki i czekam dalej na posty
nerana112
Nowicjusz

Miejscowość: Łowicz

15 Cze 2009, 20:47

do 30000 to bym polecil renault megane cabrio np [link do oferty na Allegro wygasł] mialem go i uwazam ze to dobry samochod. nic w nim nie naprawialem a mialem go 2 lata
Ostatnio edytowany przez felipemassa2, 15 Cze 2009, 20:57, edytowano w sumie 1 raz
felipemassa2
Początkujący

Miejscowość: Poznan

15 Cze 2009, 20:49

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] tylko po co ci tak mocny silnik??
a od siebie dorzuce jeszcze calkiem fajne autko jakim jest Astra II Bertone
[link do oferty na Allegro wygasł]
albo cos innego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012