Czy ktoś mi pomorze wybrac jakieś auto używane do 90tys zł z tym że jest to autko dla 18 latka i chodzi o to żeby za bardzo nie szpanowac tym autem żeby nie było widac od razu że to auto za 90 tys. Interesują mnie sedany np opel vectra c bmw e90 ale to juz raczej odpada bo w moim 30 tys miescie ogladają się na takie auta i jakie warianty silnikowe ewentualnie żeby stosunkowo mało paliło czzekam na wypowiedzi
Volvo S60
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Toyota Avensis
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Citroen C5
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Fiat Linea
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Ford Mondeo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Hyundai Sonata
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Mazda 6
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Opel Vectra
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Seat Leon
[link do oferty na Allegro wygasł] Skoda Octavia
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
bardzao dziękuej za pomoc może jeszcze jakie warianty silnikowe czy opłaca się brac np vectrę c na gaz? bo chciałbym wmiare tanio jeżdzić ale dieseli nie lubię i jak to wygląda z serwisem wtedy??
Jak marki premium zmieniają motoryzację Niegdyś rola producentów samochodów ograniczała się niemal wyłącznie do produkowania aut. Ale to już przeszłość. Dzisiaj największe marki nie tylko dają nam coraz bardziej zaawansowane pojazdy, ale również ...
[E] A6 C5 2,5 TDI / 525d e39 / E 270 CDI w210 / S80 I 2,5 TDI Podstawowe kryteria zestawienia: - segment E - silnik diesla o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A6 C5 2,5 TDI - 150KM - BMW 525d e39 - 163KM ...
Tomasz M napisał(a):No tak ale koli w oczy co niektórych
ale mi się zdaje że to najlepsza propozycja, silnik jak marzenie(duża moc małe spalanie) zawieszenie bardzo dopracowane i później z odsprzedażą problemów byś nie miał.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.