Czy ktoś mi pomorze wybrac jakieś auto używane do 90tys zł z tym że jest to autko dla 18 latka i chodzi o to żeby za bardzo nie szpanowac tym autem żeby nie było widac od razu że to auto za 90 tys. Interesują mnie sedany np opel vectra c bmw e90 ale to juz raczej odpada bo w moim 30 tys miescie ogladają się na takie auta i jakie warianty silnikowe ewentualnie żeby stosunkowo mało paliło czzekam na wypowiedzi
Volvo S60
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Toyota Avensis
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Citroen C5
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Fiat Linea
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Ford Mondeo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Hyundai Sonata
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Mazda 6
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Opel Vectra
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Seat Leon
[link do oferty na Allegro wygasł] Skoda Octavia
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
bardzao dziękuej za pomoc może jeszcze jakie warianty silnikowe czy opłaca się brac np vectrę c na gaz? bo chciałbym wmiare tanio jeżdzić ale dieseli nie lubię i jak to wygląda z serwisem wtedy??
Samochody do rajdów, wyścigów i driftu. Jak powstają, czym się różnią? Świat samochodów wyczynowych jest niemal tak barwny i zróżnicowany, jak fauna tropikalnych raf kolorowych. Auta służące do rywalizacji na odcinkach specjalnych i torach możemy jednak podzielić na trzy główne ...
Tomasz M napisał(a):No tak ale koli w oczy co niektórych
ale mi się zdaje że to najlepsza propozycja, silnik jak marzenie(duża moc małe spalanie) zawieszenie bardzo dopracowane i później z odsprzedażą problemów byś nie miał.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.