Auto dla młodziaka do 30 tysięcy

21 Lut 2015, 14:13

Harvester napisał(a):Ogładam sobie jeszcze bmw e60 i do 30-33tyś jest dużo fajnych ofert z silnikiem 3.0D

to nie są ciekawe oferty - proste naprawy liczone są w tysiącach złotych. Ładne e60 530d to kwestia 50tys zł
tak jak Krzysiek pisze, lepiej rozejrzeć się za dopieszczonym e39
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

20 Mar 2015, 00:20

I auto zakupione
Dokładnie Audi A4 B7 2.0 TFSI quattro 200KM + robiony program 220/250- zobaczymy na dniach

Auto w perfekcyjnym stanie technicznym, zbadany przez naprawdę dobrych fachowców, dopieszczone, cały S-line, wyposażenie jak i kolor tapicerki, wszystko jak chciałem

Niedługo wrzucę zdjecia na 19 calowych, wiosennych felgach s-line
Harvester
Nowicjusz

Miejscowość: /Poznań
Prawo jazdy: 28 11 2012
Auto: Audi A4 B7 S-Line
Silnik: 2.0TFSI 272+KM
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2005

20 Mar 2015, 08:48

nie wróże silnikowi długiej żywotności skoro w serii był taki sobie ale życzę radości i szerokości, bo można się tym autem pobawić :piwo:
Czekamy na zdjęcia :ok:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8

20 Mar 2015, 14:38

Najgorszy wybór z możliwych, syfiasty silnik. Życzę bezawaryjności bo na pewno się przyda.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

22 Mar 2015, 12:51

Wybór padł taki i jestem zadowolony, wybór padł po tym jak dwie sztuki b7 z tym silnikiem wytrzymały u mojego ojca w firmie ładnych parę, a zostały sprzedane tylko dlatego, że już były zbyt stare

A audi kupione od znajomego mojej rodziny, niski przebieg i wiem, ze jest zadbane i to bardzo
Harvester
Nowicjusz

Miejscowość: /Poznań
Prawo jazdy: 28 11 2012
Auto: Audi A4 B7 S-Line
Silnik: 2.0TFSI 272+KM
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2005

22 Mar 2015, 12:57

Harvester napisał(a):A audi kupione od znajomego mojej rodziny, niski przebieg i wiem, ze jest zadbane i to bardzo

To musisz bardzo o niego dbać bo inaczej zaraz ci się sypnie coś i naprawy liczyć będziesz w tysiącach złotych więc nie wiem czy warto kupować taki syf ja bym wolał opla 2,0 turbo a nie 2,0 TFSI VAG-a.
Ale powodzenia i bezawaryjności życzę. :ok:
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Uwaga na nocne przymrozki i oblodzenia na drogach
    Trwa pełnia jesieni. Panujące warunki atmosferyczne często okazują się prawdziwym wyzwaniem dla kierowców. Nowym elementem jesiennej aury są nocne przymrozki, oznaczające kolejne zagrożenia na drogach. Oblodzona nawierzchniaSymptomy ...