REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
koczas napisał(a):Ja nieraz się zastanawiam nad wypowiedziami tego użytkownika czy on piszę na poważnie czy robi sobie z nas jaja. Obawiam się, że pisze on to jednak przekonany o słuszności swoich racji o czym przekonał mnie temat w którym przekonywał, że do jakiegoś samochodu co jeździ chyba 2 tys km rocznie opłaci się założyć gaz
eaxene napisał(a):Ogólnie z tego co da się wyczytać o phaetonie to recenzje są na "plus".
Napewno są to samochody rzadkie- sam widziałem go tylko razCo do kosztów- limuzyna to limuzyna kosztować musi. Na temat usterek i wrażeń to raczej nikt się nie będzie mógł wypowiedzieć
![]()
A LPG? Bądźmy szczerzy, no zwyczajnie to nie pasuje![]()
BTW. Niektórzy mówią, że w limuzynach to i diesel nie przystoi- ale z drugiej strony są to z reguły samochody ciężkie, do długich tras, które powinny nie ruszać na piskach spod świateł, a i wygłuszenie jest wystarczające więc wg. mnie diesel jak najbardziej pasuje
matttias1234 napisał(a):ojciec ma bravo w dieslu.gdybym jeździł nim wokół ciebie daje sobie reke uciac że nie powiedzialbys ze to diesel.na postoju chodzi jak diesel to fakt, ale to oczywiste.a myśle ze w tego typu samochodach nie zwraca sie uwagi na kulture pracy silnika.a dźwiek turbinki bywa przyjemny.i zreszta co ty wogole pier....kupujac samochód patrzy się na to ile pali, jak awaryjny jest silnik, ceny czescie i takie sprawy a nie to czy fajnie brzmi czy nie :/
tradelux napisał(a):eaxene napisał(a):Ogólnie z tego co da się wyczytać o phaetonie to recenzje są na "plus".
Napewno są to samochody rzadkie- sam widziałem go tylko razCo do kosztów- limuzyna to limuzyna kosztować musi. Na temat usterek i wrażeń to raczej nikt się nie będzie mógł wypowiedzieć
![]()
BTW. Niektórzy mówią, że w limuzynach to i diesel nie przystoi- ale z drugiej strony są to z reguły samochody ciężkie, do długich tras, które powinny nie ruszać na piskach spod świateł, a i wygłuszenie jest wystarczające więc wg. mnie diesel jak najbardziej pasuje
To nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w 20tys miescie sa takie 3
eaxene napisał(a):tradelux napisał(a):eaxene napisał(a):Ogólnie z tego co da się wyczytać o phaetonie to recenzje są na "plus".
![]()
To nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w 20tys miescie sa takie 3
W toruniu. Tu nie ma żadnegoAle ostatnio przejeżdżał obok mnie Bentley Arnage/a co mi tam pochwale się
/.
A najciekawsze jest to że mieszkam 200 m od Ojca Dyrektora, a jeszcze jego Maybacha nie widziałem