Witam! Jestem w trakcie sprzedaży mojej Vectry B... Powodem sprzedaży jest to że moja narzeczona co raz częściej porusza się autkiem i niestety Vectra jest dla niej za duża... plus te karygodne lusterka w których naprawdę mało co widać... Czyli poszukuję autka mniejszego od Vectry... Koniecznie w gazie najlepiej do 1.6 i min. 80KM ... Zależy mi na komforcie podobnym do Vectry... Najlepiej w 5ciu drzwiach ale to już nie musi być jakieś główne wymaganie... Cena tego autka oscylowała by w granicy ok.8 tyś zł... Nie mam nic do żadnej marki ale fiata wolałbym uniknąć... No i żeby nie gniło Chociaż moja Vectra jest z 1997roku i jest jedne nie duże ognisko rdzy na aucie
JEST: - Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r - Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r - Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r - ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Przecież jak miałeś Fiata to pisałeś, że jest super i nic Ci się w nim nie psuje. A może Xsara? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] jak na kompakta komfortowa + pełny ocynk i prosta konstrukcja.
Barol polo odpada ciut za małe i o komforcie możemy pomarzyć a tak jak napisałem w pierwszym poście komfort porównywalny do Vectry... Jasiek90 już lepiej ale ona ma chyba tą instalację oryginalną?? A megane??
P.S. Co do Fiata do Bravo 1.9 JTD nie miałem żadnych zastrzeżeń to do Brava 1.6 myślałem że je wyklne ...
JEST: - Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r - Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r - Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r - ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Megane niestety rdzewieją. Czy ma oryginalną nie mam pojęcia, a nie wolisz kupić za 6-6,5 czystej benzynki i dopiero założyć? akurat benzyny PSA dobrze je znoszą i wiesz co masz.
Oczekujesz komfortu jak w Vectrze w aucie niższej klasy? No niestety to nie idzie w parze,mniejsze auto to mniejszy komfort. Może Astra by się nadała jak nie zraziłeś się do Opla? Ewentualnie Focus 1.6 Pb.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
VW e-Crafter - nowe użytkowe auto z napędem elektrycznym W głównej siedzibie w Hanowerze marka Volkswagen Samochody Użytkowe przekazała klientom z kilku krajów pierwsze egzemplarze e-Craftera. Nowe użytkowe auta z napędem elektrycznym będą przez nich testowane w realnych ...
Jeżeli Megane jest zardzewiała, to znaczy odwiedzała polskiego blacharza. Zabezpieczenia antykorozyjne Renault są nie gorsze niż w Citroenie a silniki znacznie lepsze (mówimy oczywiście o Megane po lifcie z 1999).
Tata ma lagune z 99 roku ostatnio mial mala stluczke i powiem szczerze ze grama rdzy nie znalazlem pod zderzakiem czy blotnikiem... A jak z komfortem w takim megane oczywiscie interesuje mnie wersja po fl? Vectra obok tych lusterek ma jeszcze jedna wade... Tylne zawieszenie co chwila wymiana tulei gumowych...
ale mówisz o zwykłej megance czy tej coupe? o i moze Ty mógłbys sie wypowiedziec na temat silników do vectry bo chce taka kupic zamiesciłem temat to moze bys się wypowiedział i pomógł wybrac
mstrucz możliwe, że hatche nie miały. W salonowym kombi 1.6 2000 zaczeła już atakować klapę i tlne nadkola. No ale one podobno były składane nie we Francji.
Ja czegoś tu nie rozumiem,chcesz auto mniejsze od Vectry a takie Polo jest za małe?Ja tam pare razy jeżdziłem takim i miło wspominam,choć mam ponad 190cm wzrostu
TFSI napisał(a):Ja czegoś tu nie rozumiem,chcesz auto mniejsze od Vectry a takie Polo jest za małe?Ja tam pare razy jeżdziłem takim i miło wspominam,choć mam ponad 190cm wzrostu
Vectra to segment "D" a Polo "B" więc mamy jeszcze coś pomiędzy co zapewnia jakieś minimum komfortu i nie mów,że polo jest komfortowe bo to przepaść jak by porównać z Vectrą.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.