REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
krzysiek4000 napisał(a):Jak dla rodziny 2+2 to może coś takiego:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
tomek70 napisał(a):Logan? Może i jest dobry nie wiem, ale chciałbyś czymś takim jeździć na codzień?
krzysiek4000 napisał(a):tomek70 napisał(a):Logan? Może i jest dobry nie wiem, ale chciałbyś czymś takim jeździć na codzień?
Raczej tak. Nie patrzy się na wygląd lecz na funkcjonalność i moc a 1.5 dci jest fajnym silnikiem i dość oszczędnym.
kon146 napisał(a):krzysiek4000 nie rozumiem Cię, jeszcze wczoraj pisałeś że Croma się nie nadaje bo ma miękkie zawieszenie a dziś ja polecasz..
dzida napisał(a):chyba chcę Cię dogonić w liczbie postów
krzysiek4000 napisał(a):kon146 napisał(a):krzysiek4000 nie rozumiem Cię, jeszcze wczoraj pisałeś że Croma się nie nadaje bo ma miękkie zawieszenie a dziś ja polecasz..
Bo tak szczerze mówiąc to zawieszenie w fiatach jest słabe ale jednak Croma jest dość fajna i uznałem, że jednak warto będzie ją polecić zwłaszcza dla rodziny 2+2. Jak by mięli trochę większy budżet tak powiedzmy 40-45 koła to mógłbym polecić passata b6 ale tak to nie wiadomo jak by się ta przygoda z VW zakończyła.dzida napisał(a):chyba chcę Cię dogonić w liczbie postów
Nie chcę go dogonić
tomek70 napisał(a):Akurat passata za 35k by znalał ale po co go polecasz to j nie wiem jeszcze?
krzysiek4000 napisał(a):tomek70 napisał(a):Akurat passata za 35k by znalał ale po co go polecasz to j nie wiem jeszcze?
Crome dlatego że jest dość fajnym samochodem, a paska bo jest dość niezawodny ale trochę mułowaty niestety.
tomek70 napisał(a): A więc wytłumacz mi w końcu czemu passat jeśli sam piszesz że nie ma dobrych silników. Czy to ja czegoś nie rozmuiem czy to ty się już gubisz w polecaniu vw?
krzysiek4000 napisał(a):tomek70 napisał(a): A więc wytłumacz mi w końcu czemu passat jeśli sam piszesz że nie ma dobrych silników. Czy to ja czegoś nie rozmuiem czy to ty się już gubisz w polecaniu vw?
Słuchaj mnie Tomciu passat jest godny polecenia ze względu na swoją popularność, wielkość, pojemność bagażnika i głównie dlatego że stał się on wzorem klasy średniej i jest obok audi a4 i forda mondeo jednym z najlepiej sprzedających się aut w polsce i na świecie, więc dostępność części będzie bardzo duża zarówno nowych, zamiennych jak i używanych.