Astra? Coś konkretniej? Jaki model i silnik? Może Bertone? Peugeot 406 coupe kojarzy mi się dobrze, Focus? Wydaje mi się, że droższy serwis, o nim wiem najmniej.
Jak dla mnie Golf IV ok, poniżej 7-8 ciężko o jakiś zadbany egzemplarz inny niż 1,4 Golf IV ok ale szukaj fajnej zadbanej wersji 1,6 lub jeszcze lepiej 1,8 albo 2,0 (te dwa pojadą lepiej) Możesz szukać Focusa lub Astrę ale to co w lepszym stanie musisz odnaleźć. Jak chcesz coś młodszego to może Polo IV albo Ibiza?
Icona Vulcano – 2,8 sek., 950 KM Szalona propozycja włoskiej manufaktury z 2013 roku, stworzona z myślą o chińskim rynku to na razie wciąż bardziej motoryzacyjna ciekawostka, niż samochód drogowy. Nic dziwnego, producent przewidział budowę zaledwie ...
[SUV-D]Captiva 2,0 / Santa Fe II 2,2 / Sorento I 2,5 / Outlander I 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Chevrolet Captiva 2,0 VCDI - 150KM - Hyundai ...
Hej! Co sądzicie o Toyota Yaris II w wersji z lpg do 10-11k zł. Chodzi głównie o tania eksploatacje, do jazdy po mieście. Psuje się to? Wadliwe? Może lepszym wyborem byłby golf 4 LPG 1.6 8v? Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez mike, 31 Lip 2017, 21:32, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Nie zakładaj kolejnych tematów, skoro masz już jeden
Yyyy...chyba nie ta kwota. Jak Yaris II to raczej 17-18k. Jeśli chodzi o gaz to zależy jak dużo jeździsz. Toyota sama w sobie mało spala. Ogólnie z gazem widziałem tylko sztuki po nauce jazdy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.