No w tej Fieście jeśli miała ona przygodę z drzwiami od strony kierowcy to się zastanawiam dlaczego tylko do tej strony są robione zdjęcia. Do zastanawiające prawda? Jak na razie faworytem jest srebrne polo. Chyba się przejadę je obejrzeć. Ale przyznam szczerze - każdy z proponowanych leży mi generalnie w 100%! Jeśli teraz z jakichś przyczyn nie zdecyduję się na kupno za max miesiąc powtórzę prośbę o wskazanie dobrych aut. Jeszcze raz dzięki!
Jasiek90 zepsułeś całą zabawe to była taka mała prowokacja (z całym szacunkiem Barol) bo niektórzy kolokwialnie mówiąc pojeżdżają 1,4 tdci ale 1,4 hdi to już w porządku jest
Mitsubishi Lancer najbardziej niezawodnym modelem Mitsubishi Lancer zostało uznane przez specjalistów z firmy Warranty Direct za najbardziej niezawodny model ostatnich 15 lat. Obchodząca 15 urodziny firma poddała analizie ponad 200 tyś. aktualnych i wygasłych polis ...
Moim zdaniem Polo będzie tutaj lepszym wyborem niż Fiesta. W grę wchodzi także Punto z powyższego linku- samochód na pewno będzie ekonomiczny i raczej należy do grupy tych nieśmiertelno-niezawodnych.
Jak się nie przejedziesz to się nie przekonasz. Ale nie nakręcaj się zbytnio. Przebieg jest podejrzany, a jak ktoś majstrował przy przebiegu to całkiem możliwe, że to dopiero czubek całej góry Ale i tak osobiście diesla bym Ci nie polecił, szczególnie, że TDCI nie mają opinii niezawodnych.
Dzięki za opinie. Zapowiada się tydzień oglądania aut tylko przez internet, bo jestem na L-4. Będę szukał dalej i prosił Was o opinie. Tak na dobrą sprawę sądzę że w marcu (teraz choroba potem urlop na nartach) sporą część czasu poświęce na jeżdżenie i oglądanie aut na żywo także możecie liczyć na relacje.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Panowie tutaj jest bardzo wiarygodne auto. Pierwszy właściciel i coś co rzadko mimo takich deklaracji się zdarza - czarne tablice. Przypominam - chodzi mi o jak największą bezawaryjność oraz całkiem dobre osiągi (raz w miesiącu długa podróż autostradą). Pasowało by?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.