Cześć wszystkim,
Poszukuję samochodu do 10 tysięcy, najlepiej jakby był trochę taniej np. 9k żeby w niego już na start zainwestować (wiadomo, albo ubezpieczenie albo wymiana filtrów i oleju i tak dalej). Jeśli byłoby coś ciekawego jestem w stanie dopłacić do tych 10 tysięcy.
Generalnie problemu by nie było z wyborem, tylko planuję robić po 1500km miesięcznie minimum. Chcę dojeżdżać do pracy 50km z mojego miasta a potem wrócić. Zastanawiam się nad LPG, wiadomo byłoby najoszczędniej, zwykła benzyna odpada, zjedzą mnie koszty. Myślałem też nad dieslem ale nie mogę się do niego przekonać, boję się o koszty eksploatacji - chyba że ktoś mnie do niego przekona.
![Uśmiechnięty :)]()
Z samochodów które mnie zaciekawiły to Accord VI, Toledo 2, Leon lub Astra G? Ewentualnie Peugeot 307, ale nie wiem jak silniki lubią się z gazem.
Nie ma sensu daleko jechać po samochód, także jakieś 100km maksymalnie od miejscowości Olsztyn jestem w stanie dojechać. Niestety ale w tym rejonie z samochodami jest słabo
Ktoś mógłby podpowiedzieć czego szukać i czy te auta które wymieniłem są w porządku? Ewentualnie jakie silniki patrzeć?
Pozdrawiam.