To fakt, ale plus taki, że mam tam rodzinę, więc kwestie językowe itd to bym miał załatwione. Ale powiem tak nie śpieszy mi się. Znalazłem też kilka ogłoszeń na fejsie, pościagam zdjęcia i po dodaje tutaj z cenami i co myślicie.
Tcep napisał(a):Napisałem do typka wiadomość z linku co podałeś
pisze to się do dziewczyny na Tinderze przy kupnie auta tylko i wyłącznie kontakt telefoniczny. Wiem po sobie, gdy sprzedawałem swoje gruzy, to zawsze zlewałem tych, co pisali (zwłaszcza "a za X by poszedł?")
Moto Session 2017 / relacja Targi Moto Session wpisały się już na stałe do naszego kalendarza i odwiedzamy je regularnie przedstawiając Wam relację zdjęciową z tej imprezy W tym roku Targi odbyły się w pierwszy weekend kwietnia czyli dużo wcześniej ...
Mazda 3 - kompaktowy hatchback do miasta Zainteresowani zakupem Mazdy 3 z automatyczną skrzynią biegów mają do wyboru jedną jednostkę – 120-konny silnik o pojemności dwóch litrów. Według danych producenta jego spalanie wynosi 5,6 l/100 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.