To fakt, ale plus taki, że mam tam rodzinę, więc kwestie językowe itd to bym miał załatwione. Ale powiem tak nie śpieszy mi się. Znalazłem też kilka ogłoszeń na fejsie, pościagam zdjęcia i po dodaje tutaj z cenami i co myślicie.
Tcep napisał(a):Napisałem do typka wiadomość z linku co podałeś
pisze to się do dziewczyny na Tinderze przy kupnie auta tylko i wyłącznie kontakt telefoniczny. Wiem po sobie, gdy sprzedawałem swoje gruzy, to zawsze zlewałem tych, co pisali (zwłaszcza "a za X by poszedł?")
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Jak wyczyścić odbłyśniki i przednie lampy od środka? Przygotowałem dla Was instrukcję według której można samemu wyczyścić przednie lampy i halogeny wewnątrz razem z odbłyśnikami. Nie jest to trudne zadanie trzeba jednak uważać żeby nie uszkodzić lampy podczas rozbierania, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.