Witam szukam auta ekonomicznego i w miare bezawaryjnego i nie gnijacego, LPG lub diesel, auto uzywane na dojazdy do pracy okolo 30 km codzien i inne licze ze okolo 1000-1500km miesiecznie. W kwocie do około 10 tyś. Chce auto 5 drzwiowe. Jestem z woj. małopolskiego okolice miasta Miechów takze w tych okolicach szukam. Moje propozycje: Diesel [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
W LPG nic nie widze ciekawego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a moze sie myle?
Ktore z powyzszych warto rozwazyc moze jakies inne propozycje, cos z japoncow ? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
szukacz92 napisał(a):Ciekawi mnie ktore nie maja pompowtryskow.
Wszystkie podane przez Ciebie propozycję nie mają, silniki 90 i 110 km są na pompie. Jak jesteś pewny tego od znajomego to bierz, bo ciekawie wygląda , jak nie przeszkadza ci brak klimy.
Sprzedam : Volvo v70 03r. d5 PL blachy Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Latem należy dbać o akumulator tak samo, jak zimą Akumulator najczęściej odmawia posłuszeństwa zimą. Okazuje się, że nie z powodu niskich temperatur, lecz głównie z powodu zaniedbań w okresie letnim. Nieprzygotowany do zimy akumulator przestaje działać już przy pierwszych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.