Zakładam temat żeby poszukać auta dla siebie bo podpinanie po czyjeś mija się z celem.
Tak jak pisałem w innych tematach szukam auta które będzie jeździło około 15tys km rocznie. Auto powinno być z Krakowa i okolic. Mogę gdzieś dojechać ale wiadomo-koszty dojazdu, sprawdzenia auta w aso a później "d..a" więc wolałbym mieć blisko. Samochodem będzie jeździła dziewczyna z domu do pracy i powrót -dziennie koło 30-35km. Gdzieś po drodze palnąłem głupotę że nie będę wydawał na pakiet startowy-przemyślałem i jednak będę. Mam w zapasie +3tys ale już na ubezpieczenie i przegląd mi nie starczy od razu więc fajnie jak by były aktualne. Teraz co udało mi się znaleźć w gąszczu ogłoszeń :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
to tak na szybko. jak coś będzie wartego uwagi to mogę dołożyć np:
jeszcze mam propozycję opla astry III hatchback 1.4 na łańcuchu 2004r za 11tys od znajomego który 2lata temu sprowadził ja z Niemiec przez handlarza "znajomego"
poflotowy złom? 10-12letnie auto z przebiegiem rzędu 250tys km to normalny (oszczedny) wynik: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ta kia wygląda na zadbaną. jako alternatywę proszę o 3,4 typy aut na które warto zwrócić uwagę w tym budżecie.
jeszcze myślę o mazdzie 3 2004, pierwsza połowa 2005r ale te roczniki wszystkie sprowadzane i nie mam pewności który silnik wybrać
Ostatnio edytowany przez kolekcjoner, 14 Lut 2016, 11:36, edytowano w sumie 1 raz
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Nowa Honda Civic Type R - pierwsze szczegóły i zdjęcia Na Targach Motor Show we Frankfurcie podczas Konferencji prasowej, prezydent Honda Motor Europe ujawnił pierwsze szczegóły gorąco oczekiwanego nowego modelu Civic Type R. 2 - litrowy silnik nowego Civica Type R z bezpośrednim ...
w tym momencie po kilku dniach poszukiwań mam taki metlik w głowie że szkoda mówić. Czy strategia: auto sprowadzane odpada od razu - to dobra strategia?
jeszcze kolega szwagra ma do sprzedania passata 1.9tdi 2006 kombi. cenę uda się zbić do okolic 17tys. to dobry pomysł dla nas? ile kasy trzeba na start przy takim aucie?
Rzeczywiście w ogłoszeniach dominują auta sprowadzone i większość z nich wymaga inwestycji, więc łatwiej znaleźć auto, które jeździ min. 2-3 lata po Polsce, ale takich ogłoszeń jest mało.
Passat bardzo tani jak na B6, a to auto nie jest ideałem.
podbijam własny temat bo ta kia megantis bardzo fajna chociaż całkowicie kłóci się z tematem tego wątku. rozmawiałem z właścicielka i te 260 tys to nabila w trasach między miastami, kursy po 200-300km. szukałem też takiej w benzynie + założenie gazu ale tylko poflotowe są (ta pewnie też) i już wtedy bym poplynal z kosztami.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.