Kao napisał(a):odchodzi Ci problem z zawiasem, masz lepsze prowadzenie no i ten straszny problem z cieknącą Vka dodatkowo masz napęd na odpowiedniej osi a co więcej wieksze szanse na znalezienie coś ciekawszego.
A ja mam trochę inne przemyślenia
Kao czy Ty wierzysz że ktoś kto ma 10k stać go na taką motoryzacje? Jak ma 10k toraczej nie przełknie realnych kosztów serwisu premium i to leciwego. Oczywiście może ma 10k na serwis albo sam go będzie robił ale jak nie to współczuje.
Mi teraz zjechało kilka takich śmitników bmw/audi i jest dramat... przedewszystkim z fanami bmw. Od wczoraj nic nie robie tylko zbieram oferty ze wszystkich szrotów w okolicy żeby skompletować graty do naprawy zwykłych wersji e90/e60/e39... i teraz mamy wierzyć w cuda że poprzedni właściciele kupowali coś nowego do śmiecia wartego 10k ... jak niektóre auta wracają średnio 1 na miesiąc.
Dla mnie pewne oferty motoryzacyjne dotyczą konkretnych klientów w konkretnych warunkach.
Czyli mam 10k mogę nawet lexusa Ls-a kupić tylko mam czas na samodzielne naprawy, jeżdżenie po złomach, użeranie się z gwarancjami rozruchowymi no i mało jeżdże... w innym przypadku będzie jak pisał Invi i fc getin.