Auto do 10 tyś z Niemiec.

29 Paź 2017, 14:04

Witam. Szukam auta już dłuższy czas, lecz niestety w Polsce nic nie zwróciło mojej uwagi. Stąd moje pytanie, chciałbym sprowadzić auto z Niemiec do 10 tyś i na jakie auta warto zwracać uwagę w tej cenie? Szukam samochodu z silnikiem diesla. Myślałem nad skoda fabia w kombi, ale nwm czy to dobry pomysł? Jeżeli coś innego w tej cenie, to co miało by to być?
Ostatnio edytowany przez roqwor, 29 Paź 2017, 14:45, edytowano w sumie 1 raz
roqwor
Nowicjusz

Auto: Nie mam

29 Paź 2017, 14:35

Po Ci taki stary diesel, ale jak ma być olej to dobrze szukasz tylko nie kup korbotronika. Jakbyś brał auto przy granicy to nie sugeruj sie przebiegiem. Jezeli nie masz doswiadczenia ze sprowadzaniem aut to nie zdziw sie jak nie da ci sie przejechac autem dalej jak poza plac bedzie wyrejestrowane, nie sprawdzisz go, na lawete i do polandii, za 2 tys euro nie oplaca sie brac tez niebitego, lepiej wziac bity za 0.5-1k i zrobic w PL bo auto na kolach i tak nie wraca
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna

29 Paź 2017, 14:42

roqwor napisał(a):Stąd moje pytanie, chciałbym sprowadzić auto z Niemczech do 10 tyś i na jakie auta warto zwracać uwagę w tej cenie?

1. "z Niemiec"
2. BMW 7-er, seat arosa
3. Skąd mamy wiedzieć czego potrzebujesz?
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

29 Paź 2017, 14:43

Znam gościa który zajmuje się sprowadzaniem aut z niemiec. Po sprowadzeniu daje miesięczną gwarancję na to auto. Jeżeli coś poważnego w tym czasie by się wydarzyło można go zwrócić. Sprowadzał też auta moim znajomym i jak na razie nie mają żadnych problemów.
roqwor
Nowicjusz

Auto: Nie mam

29 Paź 2017, 14:47

Moje wymagania:
- kwota do 10tyś zł
- auto co najmniej z 2000r
-sedan, kombi ewentualnie hatchback choć wolałbym te dwa poprzednie
-diesel (do 2.0 włącznie)
-moc co najmniej 90 km
roqwor
Nowicjusz