Auto do 10 tysięcy

12 Mar 2010, 16:12

Ale na głowę nie leci i nie trzeba w autobusie wąchać spoconych pijaków :twisted:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

12 Mar 2010, 17:21

1.5km to już bym wolał jakiegoś maluszka,za te pieniądze dostaniesz ładnego zadbanego ELa z koncówki produkcji z małym oryginalnym przebiegiem a i jeszcze na paliwo,opłaty,przegląd zostanie :lol: :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Mar 2010, 17:53

Maluch do 10tys? :!:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

12 Mar 2010, 18:00

Wiedzialem że ktos napisze,zażartowałem sobie troche :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

12 Mar 2010, 18:06

W sumie to i droższe maluchy na allegro bywają, ale to chyba nie do codziennej jazdy :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

12 Mar 2010, 18:12

Ja widziałem ostatnio za 28tys,jeden z ostatnich jakie wyszły na nasze drogi ale nigdy w życiu za tyle pieniędzy bym go nie kupił.
Barol
Awatar użytkownika

13 Mar 2010, 12:18

Wczoraj udało mi się dopaść volkswagena passata 1.6 z 1998 roku :grin: . Auto od pierwszego właściciela, krajowe. Silnik w dobrym stanie, nie ma wycieków, chodzi równo. Z zewnątrz nie ma żadnych wgnieceń ani rys. Wymieniany był prawy błotnik i kierunkowskaz po niewielkiej stłuczce. Wnętrze w dobrym stanie. Do zrobienia mam tylko schowek bo nie ma zamka. Jest to najuboższa wersja bez klimy. Do wymiany mam wszystkie paski, rozrząd, filtry i olej, ale to chyba raczej norma. Przebieg ponoć autentyczny trochę ponad 180 tyś. Wymienione przednie zawieszenie. Zapłaciłem za niego 13 tyś. Do domu wracałem na wyłączonym radiu i było naprawdę cicho. Silnik było słychać dopiero powyżej 100 km/h. Jeżeli chodzi o spalanie to w trasie mieszanej(trochę miasta i autostrada) spaliło 3 litry na 40 km. Był to wprawdzie mocny szok dla moich rodziców że auto z takim silnikiem może tyle palić, ale ja byłem na to przygotowany. Mam nadzieje że będzie mi służył jak najdłużej.
zenek1988
Początkujący

Miejscowość: Zendek
Prawo jazdy: 08 06 2006
Auto: seat ibiza 6l1
Silnik: 1.2 69 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

13 Mar 2010, 12:46

No to szerokości życze :wink:
Barol
Awatar użytkownika