Co sądzicie o tym aucie

12 Mar 2010, 23:46

witam kiedyś pytałem o seata leona i upatrzyłem jednego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] możecie mi podpowiedzieć co sądzicie o nim czy jest wart zainteresowania
rumek19.88
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

12 Mar 2010, 23:47

Nie ma fotek centralnie przodu i tyłu wiec za dużo Ci nie powiem,przebieg napewno kręcony i ten hak :???:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Mar 2010, 23:52

dzwoniłem i mówił że książki nie ma dowiedział bym się coś więcej po numerze VIN bo mówił że może poda ? a o co masz na myśli z tym hakiem ?
rumek19.88
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

12 Mar 2010, 23:58

Widać ze wypicowany ...

Na minus zasluguje rowniez hak. Moze wozil jakies ciezke towary ?? :roll:
e220 okular
Początkujący

Miejscowość: Tarnowskie Góry

13 Mar 2010, 00:01

Hak akurat za wiele nie znaczy, to dobrze że ma hak, wiadomo takim Leonem się nie ciąga codziennie czegoś tylko raz na jakiś czas bo to siedzi z dwuosiówką. Ja w swoim zamontowałem hak i ciągnalem tylko 2 razy lawete, raz pusta, raz z samochodem przez jakies 200km więc to żadne męczenie dla silnika.
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

13 Mar 2010, 01:19

Po co ta histeria wedlug mnie hak to plus, nikt chyba nie kupuje leona aby ciagnac nim lawete.. ani przyczepy z cementem czy pozbrukiem.
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

13 Mar 2010, 09:06

Dajcie spokój, przecież nie każde auto z hakiem ciąga lawety z niemiec dwa razy w tygodniu. To już lekka paranoja. Ja do swojego założyłem hak trzy lata temu bo trzeba było mi tak w razie czegoś - przywieźć coś żeby sobie nie smarować tapicerki w środku. Użyłem go może z 5 razy w tym raz uratował mi skórę od poważnego wypadku - facet pędził Vectrą a samochód przede mną skręcał na prywatną posesję więc zwolniłem tak że wrzuciłem dwójkę a ten z tyłu gadał przez telefon i nie zdążył hamować. Po uderzeniu ( facet się przyznał że miał prawie 100km/h) myślałem że z tyłu mojego auta nie ma co zbierać a okazało się że dzięki hakowi to jego przód wyglądał nieciekawie - odpadł zderzak i wgięła się lekko rama, prawa lampa się rozbiła, maska zagięta a u mnie popękana plastikowa nakładka na gałce haka i od siły uderzenia zapewne pęknięta lekko lewa lampa. I dlatego następne auto jak bym kupował to z hakiem a jak bez to na pewno hak założę do niego. :razz:
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

13 Mar 2010, 11:29

A macie pewność że ten hak został zamontowany na wszelki wypadek czy też po to żeby co jakiś czas tyrać z przyczepą.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012