Dzięki za wypowiedź. Jeżeli chodzi o LPG to wolałbym jednak auto bez niego. Przy mojej jeździe swojego mitsubishi tankuje raz na 2-3 miesiące. Co do astry to myślałem nad silnikiem 1.6 16 v. Ile mniej więcej spala on paliwa i czy naprawdę ma on takie problemy z olejem? Bo czytałem że ten silnik spala przy okazji dość dużo oleju.
Co do komfortu to nie oczekuje cudów, ale wolałbym żeby było chociaż nieco lepiej jak u mnie. Co do prowadzenia na drodze to wątpię żeby astra okazała się o wiele lepsza niż moje obecne auto mimo iż ma 19 lat, choć mogę się mylić
Miałem na oku bardzo ładną astrę sportivo, ale niestety ktoś mi ją sprzątnął, ale w piątek ta sama osoba ma mieć kolejną astrę 3d. Zobaczę może też będzie warta kupna.
Brat był oglądać w komisie vectre 1.6 16 v z 1999 roku. Lakier w idealnym stanie wnętrze też. Silnik czysty, bez wycieków równo chodzi. Do wymiany tylko hamulce przód i przycisk od ustawienia lusterek. Cena to 12500 po wszystkich opłatach. Auto sprowadzone z Niemiec. Przebieg 167 tyś. udokumentowany. Jest możliwość pojechania na gruntowny przegląd. Warto byłoby kupić taką vectre. Czy spalanie będzie o wiele większe niż w astrze z tym samym silnikiem?