Auto do 10 tysięcy

12 Cze 2012, 19:37

witam
po pierwsze zastanawiam sie jaki samochód wybrac nie wiem czy to ma byc disel benzyna czy moze jednak gaz co byscie polecili
jesli gaz to zeby był odrazu zamonowany robie jakies 10 max 15 tysiecy kilometrów rocznie
samochód wazne zeby był 4/5 drzwiowy raczej nie kombi mysle ze rocznik 97 to minimum

wazne zeby tez samochód był trwały bo nie mam ochoty dokładac do niego duzo pieniedzyprosze o konkretne propozycje jaki model i jaki silnik byłby najlepszy

z góry wielkie dzieki:)
andrzej93
Nowicjusz

Miejscowość: nowy sacz
Prawo jazdy: 16 10 2011
Auto: Audi a4 b5
Silnik: 1.8 125KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

13 Cze 2012, 00:20

Witam bez urazy ale z ostatnich dwóch tygodni osobiście znam 3 chyba 3 tematy o podobnym tytule do Twojego, mało tego bardzo podobne "wymagania". Nie zrozum mnie źle ale takich tematów jest naprawdę dużo. Ze swojej strony polecam w tej kwocie jak zwykle focusa mk1.
spandau
Początkujący

Miejscowość: Berlin
Prawo jazdy: 14 09 2007
Auto: BMW e46
Silnik: 330Ci
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

14 Cze 2012, 14:31

Nie kupuj auta z LPG,jeżeli już to postaw na mniejszy silnik i spalanie na poziomie około 5L. Wtedy wyjdzie na to samo. Może Toyota Yaris lub Fiat Punto? Co o nich myślisz?
Dabtuner
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cyfrowe lusterko wsteczne
    Wprowadzając nowe rozwiązanie technologiczne: cyfrowe lusterko wsteczne dające doskonały obraz, Audi dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo jazdy. Rewolucyjna technologia jeszcze pod koniec tego roku znajdzie się w wyposażeniu ...