Auto do 10000 euro (40000 pln) BMW,Audi, VW, Opel, Volvo?

13 Kwi 2015, 07:56

Witam Forumowiczow, mam taka zagwozdke - mianowicie szukam auta gdzie cena oscyluje w granicach do 11000 euro lub 45000 pln. Chcialbym aby auto bylo juz z klasy wyzszej - zalezy mi na jakosci. Auto nie powinno palic zbyt duzo najlepiej diesel miedzy 130-do 200 PS, Tylko automatyczna skrzynia. Nie szukam tez malego autka - rozwazam kombi ale limuzyna tez wchodzi w gre. Auto musi byc reprezentatywne a rocznik od 2008. Teraz zastanawiam sie na d BMW 3, Audi A6 lub Oplem Insignia, Passat w limuzynie tez piekny ale slyszalem ze skrzynia DSG psuje sie dosc czesto. A6 jest moim numerem jeden, BMW nie jezdzilem ale wnetrze audi wydaje sie szlachetniejsze, Insygnie moglbym dostac nawet z 2012 w tej cenie ale jakosc odbiega od A6 czy BMW dosc znaczaco...z drugiej strony rocznik kusi... Slyszalem wiele niepokojacych opinii na temat Insygnii jesli chodzi o widocznosc szczegolnie przy parkowaniu do tylu... a moze volvo? ...nie wiem jak sie odniesc do tego - prosze o porady co wybrac.
Nongold
Nowicjusz

Miejscowość: Mainz
Prawo jazdy: 0- 0-2008
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1993

14 Kwi 2015, 08:37

No prosze o jakies sugestie bo jestem w kropce...
Nongold
Nowicjusz

Miejscowość: Mainz
Prawo jazdy: 0- 0-2008
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1993
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Supersamochód Lexus LFA sprzedany w Krakowie
    To drugi egzemplarz supersamochodu Lexus LFA w Polsce . Pierwszy znalazł swojego entuzjastę w Poznaniu, drugi będzie jeździł w Krakowie. Uroczyste przekazanie kluczyków do samochodu, z udziałem przedstawicieli Lexus ...
    Silnik z Lexusa RC F będzie napędzany wodorem?
    5-litrowy silnik, który napędza Lexusa RC F, jest przebudowywany po to, by mógł być zasilany wodorem. To sposób na to, by silniki spalinowe, zwłaszcza pięknie brzmiące motory jak lexusowe V8, jeszcze ...