Auto do 10000 euro (40000 pln) BMW,Audi, VW, Opel, Volvo?

13 Kwi 2015, 07:56

Witam Forumowiczow, mam taka zagwozdke - mianowicie szukam auta gdzie cena oscyluje w granicach do 11000 euro lub 45000 pln. Chcialbym aby auto bylo juz z klasy wyzszej - zalezy mi na jakosci. Auto nie powinno palic zbyt duzo najlepiej diesel miedzy 130-do 200 PS, Tylko automatyczna skrzynia. Nie szukam tez malego autka - rozwazam kombi ale limuzyna tez wchodzi w gre. Auto musi byc reprezentatywne a rocznik od 2008. Teraz zastanawiam sie na d BMW 3, Audi A6 lub Oplem Insignia, Passat w limuzynie tez piekny ale slyszalem ze skrzynia DSG psuje sie dosc czesto. A6 jest moim numerem jeden, BMW nie jezdzilem ale wnetrze audi wydaje sie szlachetniejsze, Insygnie moglbym dostac nawet z 2012 w tej cenie ale jakosc odbiega od A6 czy BMW dosc znaczaco...z drugiej strony rocznik kusi... Slyszalem wiele niepokojacych opinii na temat Insygnii jesli chodzi o widocznosc szczegolnie przy parkowaniu do tylu... a moze volvo? ...nie wiem jak sie odniesc do tego - prosze o porady co wybrac.
Nongold
Nowicjusz

Miejscowość: Mainz
Prawo jazdy: 0- 0-2008
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1993

14 Kwi 2015, 08:37

No prosze o jakies sugestie bo jestem w kropce...
Nongold
Nowicjusz

Miejscowość: Mainz
Prawo jazdy: 0- 0-2008
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1993
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak powstaje Toyota GR Yaris?
    To najbardziej wyjątkowy hot hatch na rynku, więc i jego proces powstawania odbiega od standardu. Toyota GR Yaris powstaje na specjalnej linii produkcyjnej fabryki Toyota Motomachi, w której dawniej powstawał Lexus ...
    Toyota Corolla WRC (1997–1999)
    Pierwsza połowa lat 90. na rajdowych trasach należała do modelu Celica GT-Four. Pierwsza Celica z napędem na wszystkie koła dowiodła swych zalet jako świetny samochód wyczynowy, zdobywając tytuł mistrza kierowców ...