REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Rodri94 napisał(a):Tak, yhy Poldka z tylnym napędem na początek.. Już to widze z Zime, młody kierowca nie doświadczony z tylnym napędem.. Chyba Ty mu śmierci życzysz. Malar też ma napęd na tył, ale w malarze masz 24KM, a nie jak to można trafić 1.4 z Rovera ponad 100KM. A, i powiedz mi co ma takiego bezpiecznego w Poldocie?
Uniak też dobra propoyzcja
Pozdro
jiGsaw napisał(a):
Poczytaj trochę o bezpieczeństwie poloneza, zwłaszcza przy czołówkach i nie proponuj mu malucha, który nie nadawał się do jazdy 30 lat temu, a co dopiero teraz. Jeżeli to 94 to Twój rok urodzenia to nic mu lepiej nie proponuj... Jakoś znam ludzi, którzy zaczynali od poloneza i nie mieli przygód z tylnim napędem, jak ktoś myśli to nie przeszkadza tylni napęd.
Rodri94 napisał(a):jiGsaw napisał(a):
Poczytaj trochę o bezpieczeństwie poloneza, zwłaszcza przy czołówkach i nie proponuj mu malucha, który nie nadawał się do jazdy 30 lat temu, a co dopiero teraz. Jeżeli to 94 to Twój rok urodzenia to nic mu lepiej nie proponuj... Jakoś znam ludzi, którzy zaczynali od poloneza i nie mieli przygód z tylnim napędem, jak ktoś myśli to nie przeszkadza tylni napęd.
Tak, jeśli chodzi o testy zderzeniowe to Polonez lepiej wychodzi.
Ty masz jakąś wadę wzroku? Jeśli tak wielką, żeby nie zauwazyć tekstu w moim podpisie to lepiej nie prowadź samochodu!
Dishman: Z jeden strony masz rację. Ale założycielowi tematu też chodzi o niskie spalanie, gdzie Maluch wygrywa z Poldotem. Zobaczymy na co skusi się lukasz18dg.
Pozdro)
jiGsaw napisał(a):Jeżeli miałeś wczoraj to widocznie nie zauważyłem, bo byłem kompletnie wykończony. Uwierz mi, że paliwo do malucha wyjdzie drożej niż do poloneza na gaz, maluch pali od 7 do 14 litrów, im częściej regulujesz gaźni, tym bliżej dolnej granicy.