Auto do 1000zł

29 Lip 2008, 16:25

Auto które mnie niezawiedzie w każdej porze roku.Auto klimy nie musi radia tak samo mam się na nim nuczyć.Auto ma spalać bardzo mało paliwa może być 2 osobowy
lukasz18dg
Nowicjusz

29 Lip 2008, 16:33

Kup sobie Malara
Rodri94

29 Lip 2008, 20:01

No chłopie auto z klimą do 1000zł... nieźle by to wyglądało. Kaszel wydaje się ciekawą propozycją. Naprawisz zawsze i wszędzie i nie będzie Ci się lało na głowę podczas deszczu (no nie zawsze :P)
rządzić na drodze niekoniecznie znaczy być na niej najszybszym...
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

29 Lip 2008, 22:06

Żaden kaszel, śmierci mu życzysz? Kup poloneza z lpg, u mnie pod pracą stoi caro 95' bez widocznej rdzy za 1200zł z gazem do sprzedania, pewnie za 1000zł by oddał. A polonez wbrew pozorom nie jest taki zły, super na początek - bardzo bezpieczny, jedynie uważaj na tył napęd ;)
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

30 Lip 2008, 09:08

witam za tysia mam do sprzedania mitsubishi colt
90 rok, 1.5L, 90 PS, spalanie trasa5l. miasto kolo7
świetna fura na mieście wyprzedzisz wiekszość aut poniewasz ów Colt jest leciutki i rwie do przodu jak wariat.
naprawdę polecam moj tel 513785536
pszem
Nowicjusz

30 Lip 2008, 10:20

A ja polecam Fiata Uno albo VW GOLFA MK I lub II
Napewno cie nie zawiodą :)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

30 Lip 2008, 13:52

Rowniez polecam Fiata Uno
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

30 Lip 2008, 15:22

Tak, yhy Poldka z tylnym napędem na początek.. Już to widze z Zime, młody kierowca nie doświadczony z tylnym napędem.. Chyba Ty mu śmierci życzysz. Malar też ma napęd na tył, ale w malarze masz 24KM, a nie jak to można trafić 1.4 z Rovera ponad 100KM. A, i powiedz mi co ma takiego bezpiecznego w Poldocie?
Uniak też dobra propoyzcja :)
Pozdro ;)
Rodri94

30 Lip 2008, 20:32

Polonez jest bezdyskusyjnie bezpieczniejszy od malczana poprzez to, że ma więcej blachy. Z przodu masz spokojnie metr, gdy w malczanie praktycznie siedzisz na szybie, za którą mało co tej blachy jest.

Jednak sporo większej siły trzeba, żeby ktoś przebił się do fotela kierowcy wjeżdżając Ci w dupsko w Polonezie, niż w maluchu.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

31 Lip 2008, 00:48

Rodri94 napisał(a):Tak, yhy Poldka z tylnym napędem na początek.. Już to widze z Zime, młody kierowca nie doświadczony z tylnym napędem.. Chyba Ty mu śmierci życzysz. Malar też ma napęd na tył, ale w malarze masz 24KM, a nie jak to można trafić 1.4 z Rovera ponad 100KM. A, i powiedz mi co ma takiego bezpiecznego w Poldocie?
Uniak też dobra propoyzcja :)
Pozdro ;)

Poczytaj trochę o bezpieczeństwie poloneza, zwłaszcza przy czołówkach i nie proponuj mu malucha, który nie nadawał się do jazdy 30 lat temu, a co dopiero teraz. Jeżeli to 94 to Twój rok urodzenia to nic mu lepiej nie proponuj... Jakoś znam ludzi, którzy zaczynali od poloneza i nie mieli przygód z tylnim napędem, jak ktoś myśli to nie przeszkadza tylni napęd.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

31 Lip 2008, 15:46

jiGsaw napisał(a):
Poczytaj trochę o bezpieczeństwie poloneza, zwłaszcza przy czołówkach i nie proponuj mu malucha, który nie nadawał się do jazdy 30 lat temu, a co dopiero teraz. Jeżeli to 94 to Twój rok urodzenia to nic mu lepiej nie proponuj... Jakoś znam ludzi, którzy zaczynali od poloneza i nie mieli przygód z tylnim napędem, jak ktoś myśli to nie przeszkadza tylni napęd.

Tak, jeśli chodzi o testy zderzeniowe to Polonez lepiej wychodzi.
Ty masz jakąś wadę wzroku? Jeśli tak wielką, żeby nie zauwazyć tekstu w moim podpisie to lepiej nie prowadź samochodu!

Dishman: Z jeden strony masz rację. Ale założycielowi tematu też chodzi o niskie spalanie, gdzie Maluch wygrywa z Poldotem. Zobaczymy na co skusi się lukasz18dg.
Pozdro :))
Rodri94

31 Lip 2008, 16:06

Malar odrazu odpada Polonez i reszte samochodów się zastanowie.
Mam odnośnie jeszcze jedno pytanie ile by musiała kosztować AC i OC?? do tych aut co podaliście??
lukasz18dg
Nowicjusz

31 Lip 2008, 16:11

Ooo, a może Tipo? [link do oferty na Allegro wygasł]
Rodri94

31 Lip 2008, 16:13

Rodri94 napisał(a):
jiGsaw napisał(a):

Tak, jeśli chodzi o testy zderzeniowe to Polonez lepiej wychodzi.
Ty masz jakąś wadę wzroku? Jeśli tak wielką, żeby nie zauwazyć tekstu w moim podpisie to lepiej nie prowadź samochodu!

Dishman: Z jeden strony masz rację. Ale założycielowi tematu też chodzi o niskie spalanie, gdzie Maluch wygrywa z Poldotem. Zobaczymy na co skusi się lukasz18dg.

Jeżeli miałeś wczoraj to widocznie nie zauważyłem, bo byłem kompletnie wykończony. Uwierz mi, że paliwo do malucha wyjdzie drożej niż do poloneza na gaz, maluch pali od 7 do 14 litrów, im częściej regulujesz gaźni, tym bliżej dolnej granicy.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

31 Lip 2008, 18:20

jiGsaw napisał(a):Jeżeli miałeś wczoraj to widocznie nie zauważyłem, bo byłem kompletnie wykończony. Uwierz mi, że paliwo do malucha wyjdzie drożej niż do poloneza na gaz, maluch pali od 7 do 14 litrów, im częściej regulujesz gaźni, tym bliżej dolnej granicy.

Tak, miałem to już daawno. Ahaa tamten Polonez był na gaz..
Moje nie dopatrzenie. Sorry, lekko zamuliłem :|
Rodri94