Auto do 10k

21 Cze 2017, 06:38

Witam, poszukuję auta samochodu dla siebie w cenie do 10000 zł w województwie mazowieckim, najlepiej w okolicach Ciechanowa.

Głównie auto będzie użytkowane w mieście, kilka razy w roku dłuższa trasa.

Szukam czegoś w 5 drzwiach. Silnik do 2.0. Nie chcę kombi. Myślę, że podstawowe wyposażenie to klima oraz elektryczne szyby. Chciałbym żeby auto ładnie się prezentowało w środku jak i na zewnątrz.

Po wstępnych oględzinach w oko mi wpadły:

- Ford Mondeo MK3
- BMW E46
- OPEL VECTRA C
- AUDI A4B5

Prosiłbym również o ocenę podanych opcji, oraz o inne propozycje najlepiej z wersją silnika.

Dziękuję i pozdrawiam.
michmich
Nowicjusz

Auto: VW GOLF IV
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

21 Cze 2017, 21:12

Mondeo 1.8 125KM... 2.0 145km duże, wygodne auto, tanie części.. BMW/Audi to pewnie będą trupy do 10k, nie wiem jak Vectry

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Polski salon więc zweryfikujesz ten podjrzanie niski przebieg :ok:
slawekk
Nowicjusz

21 Cze 2017, 22:23

Ale lompa wrzuciłeś.

Vectry C nie kupisz za 10k z porządnym silnikiem i w znośnym stanie (wiem, są na allegro, ale to nic nie znaczy), o e46 też łatwo nie będzie, chyba że z dieselkiem albo słabą benzyną bez wyposażenia
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

22 Cze 2017, 11:48

co ci nie pasuje?

13 letania igła od niemieckiego dziadka w dieslu z przebiegiem 150tys będzie lepsza?
slawekk
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Po co kierowcy w zimie okulary przeciwsłoneczne?
    Zimą słońce to nieczęsty widok, ale kiedy się już pojawi, może stanowić zagrożenie w ruchu drogowym. Niski kąt padania promieni słonecznych sprzyja oślepieniu kierowcy. Nie pomaga również śnieg, od którego odbija ...