Witam, poszukuję auta samochodu dla siebie w cenie do 10000 zł w województwie mazowieckim, najlepiej w okolicach Ciechanowa.
Głównie auto będzie użytkowane w mieście, kilka razy w roku dłuższa trasa.
Szukam czegoś w 5 drzwiach. Silnik do 2.0. Nie chcę kombi. Myślę, że podstawowe wyposażenie to klima oraz elektryczne szyby. Chciałbym żeby auto ładnie się prezentowało w środku jak i na zewnątrz.
Po wstępnych oględzinach w oko mi wpadły:
- Ford Mondeo MK3 - BMW E46 - OPEL VECTRA C - AUDI A4B5
Prosiłbym również o ocenę podanych opcji, oraz o inne propozycje najlepiej z wersją silnika.
Vectry C nie kupisz za 10k z porządnym silnikiem i w znośnym stanie (wiem, są na allegro, ale to nic nie znaczy), o e46 też łatwo nie będzie, chyba że z dieselkiem albo słabą benzyną bez wyposażenia
Po co kierowcy w zimie okulary przeciwsłoneczne? Zimą słońce to nieczęsty widok, ale kiedy się już pojawi, może stanowić zagrożenie w ruchu drogowym. Niski kąt padania promieni słonecznych sprzyja oślepieniu kierowcy. Nie pomaga również śnieg, od którego odbija ...
Tak zmieniały się samochodowe zegary - od wskazówek po ekrany Pierwszy samochodowy prędkościomierz został opatentowany w 1902 roku. Historia obrotomierza kryje nieco więcej tajemnic, ale akurat on nigdy nie był obowiązkowym wyposażeniem. Można powiedzieć, że historia samochodowych zestawów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.