Auto do 10tyś - 12tyś 4-drzwiowe woj.małopolskie/śląskie

19 Lut 2009, 23:40

Witam szukam samochodu do max 12tyś najlepiej z woj. małopolskiego / śląskiego. Samochód musi mieć koniecznie 4 drzwi najlepiej aby było to niemieckie auto nic z forda, fiata itp dobrze gdyby pojemność nie była większa niż 1.6 w benzynie (może być z gazem) a w dieslu nie więcej niż 1.9 Czy ktoś mógłby coś doradzić ? nie wiem co w takiej kwocie można dobrego kupić fajnie gdyby samochód nie miał skończonych jeszcze 10 lat :)
Gibons
Nowicjusz

20 Lut 2009, 00:10

Niemiecka padlina?
W tym przedziale cenowym/wiekowym to: Honda Civic, Seat Ibiza.
To ma mieć 4drzwi i być sedanem, czy 5d hatchbacki też wchodzą w grę?
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

20 Lut 2009, 00:16

tak 5 drzwiowe też mogą być byle nie sportowe 3 drzwiowe lub kombi. Może być nawet van ale nie suv czy terenowy.
Gibons
Nowicjusz

20 Lut 2009, 08:19

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Lut 2009, 15:54

Kurde wydaje mi się że golfa III będzie trudno trafić w dobrym stanie większość chyba jest po przygodach etc ale zastanawiam się nad hondą civic VI generacji co możecie powiedzieć o tym samochodzie ? jak z blachą bierze korozja ? zawieszenie itp ?
Gibons
Nowicjusz

20 Lut 2009, 17:23

A myślałeś nad Mitsubishi Carisma albo Roverze 416?
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Concept G4 to nowy kompaktowy sedan
    Podczas trzydziestego czwartego Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Bangkoku (trwającego od 25 marca do 7 kwietnia) Firma Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) zaprezentuje koncepcyjny model MITSUBISHI Concept ...

20 Lut 2009, 17:52

Gibons napisał(a):etc ale zastanawiam się nad hondą civic VI generacji co możecie powiedzieć o tym samochodzie ? jak z blachą bierze korozja ? zawieszenie itp ?

Jezeli chodzi o korozje to te starsze(mkV) egzemplarze moga miec lekkie oznaki ale w 10-letnich (VI) rzadko sie to zdarza.
Jezeli chodzi o awarjnosc to jest niezawodna, w koncu japonczyk :D
Choc mozesz trafic na taki egzeplarz ze ciagle sie bedzie psul, ale w japonczykach takie egzeplarze zdazaja sie 1 na 100.
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

20 Lut 2009, 20:40

Chyba jednak będę szukał jakiegoś golfa myślę że w tej cenie III znajdę w jakimś zadbanym stanie... bo nic innego mi nie przychodzi do głowy. Japońca nie chcę jedynie ta honda mi się podoba. Zdecydowałem że albo VW albo opel a co z opli moglibyście polecić ?
Gibons
Nowicjusz