REKLAMA
Witam wszystkich. Przeczytałem dużo na forum , na innych tez , i dochodzę do wniosku ze już nic nie wiem,nawet co chce. Nie szukam konkretnych ofert z ol... czy al... a podpowiedzi zainteresuj się danym modelem auta. Dysponuje 10 tys +-2 tys.
Mieszkam w woj. pomorskim. Dziennie auto służy na dojazd do pracy i zakupy tylko jednej osobie max 35-50 km, okazyjnie przewożę jedna osobę. Teren pofałdowany gdzie silnik musi trochę dać mocy, obwodnica 3miasta no i miasto .Szukam auta nie dużego, o niskim spalaniu, tanich częściach bo za ta kasę nie będzie nowe. Bagażnik- nie wybieram się na wakacje z rodzina ,nie musi być wielki czyli na typowe zakupy ale żaby po złożeniu siedzenia można było coś wsadzić . Obecnie posiadam seata cordobę I 1.9tdi 110KM Vario, auto niemal idealne dla mnie ale się kończy i muszę szukać innego. Ilość kilometrów jakie robię chyba obecnie wyklucza diesla ale jestem otwarty na sugestie. Znajomy podpowiada Toyota Corolla E12 z nowsza deska ,klima ale nie wiem jak z cenami części i jaki silnik. Proszę o pomoc w wyborze.