WItam. Mam zamiar sprzedać moją alfę romeo 156 gdyż jest dosyc droga w utrzymaniu i nie jestem przy niej w stanie odkładać na wymarzone bmw 5 e60 i chcę tymczasowo(ok. rok czasu) zmienic samochód, żeby mieć czym się przemieszczać. Raczej chciałbym diesla. Najlepiej żeby auto mało traciło na wartości, są takie? hehe
generalnie ja bym brał może fiata bravo ? 1.6 ? najlepiej z lpg , co prawda kupisz go do 6-7 tyś w dobrym stanie i pare lat pojezdzisz ale czy na e60 uzbierasz to nie wiem
Polecałbym Volvo S/V 40. Samochód dosyć wygodny i tani w utrzymaniu. Miałem styczność z dwoma egzemplarzami w dieslu 99 i 97 rocznik. Jednego ojciec kupił 8 letniego i przez 3 lata codziennego użytkowania nie było żadnej awarii, przy spokojnej jeździe po mieście spalał 7,5 w trasie schodził poniżej 6. Drugiego kupił brat, jeździł nim rok i sprzedał z powodu z byt małej mocy. Też bezawaryjny trochę więcej mu palił, ale on też ma ciężką nogę. Co do wyglądu kwestia gustu, mi osobiście się podoba.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Wideorejestrator – 5 powodów, dla których musisz go mieć Bezpieczeństwo na drodze to podstawa. Czasem jednak wystarczy chwila nieuwagi innego uczestnika ruchu, aby doszło do stłuczki. W takich sytuacjach może się zdarzyć, że trudno będzie dowieść, kto tak naprawdę okazał się sprawcą ...
Akurat to prawda że Isuzu to dobry silnik,wystarczy poczytać troche w necie i nawet pare razy była mowa tutaj na forum. Pamiętam bo jak kolega szukał auta dla siebie w grudniu to własnie kupił Astre II w dieslu (motor Isuzu) i jest bardzo zadowolony.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ok. Jak narazie ta astra do mnie najbardziej przemawia. Szkoda ze 1.7 dysponuje tak małą mocą bo chciałem kupić coś o mocy w granicy 90-100KM. Ale ogólnie auto bardzo sympatyczne.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.