Auto do 10tys

29 Cze 2009, 17:27

Ja bym Ci polecał
Raul78 napisał(a):Ja jak to ja nie zaproponuję innego samochodu tylko Mercedes-Benz

Podbijam.

Jeśli wolisz coś młodszego, polecam Ci :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - super auto. Pasują części od mazdy. A jakie wyposażenie!

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - j.w

Z ostrzejszych :
- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Loczek
Początkujący

29 Cze 2009, 18:54

KaczorLSM napisał(a):Koledze chodziło raczej o to, że puma zakasuje wymienione bmw a nie bmw Twojego mercedesa.

No właśnie bo puma do merca to startu nie ma
Konradoo7xxx

03 Lip 2009, 14:54

nie chce merca bo
te na ktore mnie stac to stare i mi sie nie podobaja(szczególnie w środku) a A-klasy nie chce :D a te które mi się podobają za drogie(i brat mechcanik mówi ze słabizne ostatnio robią)

[ Dodano: Sob Lip 04, 2009 15:15 ]
[link do oferty na Allegro wygasł] co myślicie o tej ibizie? opyla się? chyba ją jutro pojade obejrzeć jak będe miał bryke. co myslicie o tym silniku? chyba jest tam cos zle wpisane bo powinno być 60km a nie 44 hmm są takie słabe silniki?

co jest pokozywane na tym wyświetlaczu?

[ Dodano: Nie Lip 05, 2009 10:11 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] albo ta... na co trzeba w nich uważać? chce ktoś sprzedać z was taką z wielkopolskiego?

[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 15:23 ]
Witam
Dawno mnie tu nie było az tu nagle sobie przypomniałem!
Chce wam powiedzec ze kupiłem w sierpniu Audi a3 97 rok i dałem 12tys a nie jak planowałem do 10tys.
po okresie pol roku jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam a nie jak to poprzednie auto. pozdrawiam i dzięki za rady
Soldier13
Nowicjusz

Miejscowość: Dalekowo
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Poślizg w zimowych warunkach - co robić?
    Wielu kierowców sądzi, że nigdy nie przydarzy im się poślizg, bo przecież jeżdżą ostrożnie lub są po prostu świetnymi kierowcami. Jednak rzeczywistość może ich zaskoczyć. Lepiej wiedzieć, jak wyjść z poślizgu. Najlepiej ...