REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
i tu andrewb25 masz racje -widze że tez szperasz pod munchen -andrewb25 napisał(a):toż to już te kanty na allegro są?
kiedyś na autoscoucie były takie same kanty, ale jest tego coraz mniej a tu proszę...
ja ci powiem olej gościa i podaj na policję bo to oszust
prześlesz mu kasę i kontakt się urwie
siedzi w stanach hehehe, pewnie na wyspach siedzi bo tam kryzys teraz z robotą to szukają przekrętów fagasy
na 100% ten skan paszportu jest lewy tak samo, dane gościa też są lewe,
ja ci powiem jedno NIE MA OKAZJI, tymbardziej w polsce, nikt ci dobrej rzeczy nie odda za pół darmo,
ostatnio mój kolega naciął się na taką jedną okazję, kupił bmw 328 z 2000 roku za 5 tys. mniej niż cena giełdowa i się cieszył z tego bardzo, do czasu jak się okazało że jeden bok był cały w szpachli i podłużnice są krzywe, no ale okazja
jaci doradzę, jedź do niemiec w tej cenie kupisz coś dobrego , raczej jedź na południe niemiec tam jak Monachium, Sttudgart, Frankfurt nad Menem tam są dobre auta
A ze zgnitym angolem to se daruj , mój szwagier siedzi na wyspach i mówił że tam auto po 5 latach ma rdzę z racji klimatu, a anglicy to są tacy niechluje że idzie hrabianka do stajni z końmi, pojeździ nim trochę , upier***oli się w sianie , wyrzuci gnój a później wsiada do swojego porshe i jedzie do sklepu
a to nie jest czasami to ogłoszenie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
opis jest tłumaczony z translatora nawet mu się nie chciało tego poprawić na polski, żal.pl