Auto do 10tys zł - dla studenta

18 Cze 2009, 19:28

a ja akurat mam do sprzedania renault clio II więc polece to auto : [link do aukcja.onet.pl wygasł]
sebarekord
Nowicjusz

Miejscowość: Bieslko Biała

18 Cze 2009, 19:39

może masz cos ciekawszego do powiedzenia niz reklamowanie swojego auta w każdym poście
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

24 Cze 2009, 12:17

mikas24 napisał(a):A moze coswiekszego np Vectra B?

Polecam! Z silnikiem 1.6 16V. Z instalacją II generacji pali 8-9 litrów gazu. Wygodne duże i solidne. Również dobrze wyposażone. Sam mam i jestem bardzo zadowolony z niej. Ma 101 KM i na początek to wystarczy w zupełności:)
xmati06
Nowicjusz

26 Lis 2011, 15:27

Szukaj golfa IV w hatchbacku. Ja mam takiego w kombi w 1.9TDI 90KM i jest super. Pali przy rozsądnej jezdzie poniżej 5l/100km na trasie i w mieście poniżęj 6l/00km. Moc wystarczająca żeby wyprzedzić, wygodny, mało awaryjny, tanie części. Poszukaj takiego golfa chwile a napewno znajdziesz.
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak jeździć bezpiecznie samochodem w nocy?
    Jazda samochodem w nocy jest wyzwaniem nawet dla doświadczonych kierowców. Oprócz ograniczonego pola widzenia, kierowca musi poradzić sobie ze zmęczeniem, sennością oraz oślepiającymi światłami innych samochodów ...
    Opel ADAM mały elegancki samochód miejski
    Firma Opel wraz z całkowicie nowym pojazdem ADAM po raz pierwszy wprowadza na rynek mały elegancki samochód miejski, a tym samym toruje swojej marce drogę do rozwoju w modnym segmencie A. Opel ADAM łączy w sobie śmiałą ...