Auto do 11 tysięcy złotych

29 Sie 2010, 12:28

Witam.
Jaki zakup byście doradzili mając max 11 tyś zł, nie wliczając ubezpieczenia. Interesują mnie samochody w przedziale rocznikowym 1999-2001, a także chcę zeby to było cos większego np. Opel vectra B
Zastanawiam się również Diesel czy benzyna. Rocznie nie robie zbyt dużych przebiegów a róznica w cenie jest.
Pozdrawiam.
kaemo
Nowicjusz

30 Sie 2010, 14:03

Z doświadczenia wiem,ze jak na samochód 10 letni to zdecydowanie lepiej sprawdzi się benzyna. Będziesz jeździł głownie po mieście czy na trasie?
PanSamochodzik1
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

30 Sie 2010, 14:50

W tej cenie poszukałbym na Twoim miejscu Volvo V40/S40 z LPG. O niebo lepsze wozy od Vectry. Wiem bo sam mam Vectrę, a wcześniej dużo jeździłem Volvo i nie ma co porównywać.
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Które kontrolki w samochodzie zwiastują problemy?
    Kontrolki znajdujące się na desce rozdzielczej samochodu mogą pełnić funkcje ostrzegawcze, informacyjne i alarmujące. W przypadku większości z nich wiadomo, co należy zrobić w momencie, gdy się zaświecą. Zdarzają się jednak ...