Witam wszystkich forumowiczów, jako ze to moj pierwszy post na tym forum . Przymierzam sie do kupna auta w granicach 10-11 tyś (4/5 drzwiowe z klimą). Prosiłbym o pomoc w wyborze - jak narazie zwrociłem uwage na:
Mitsu Carisma 97-99r
Opel Vectra 97->
Peugeot 406 97 ->
ew. Toyota Corolla, ale w tym przedziale cenowym niestety z gorszym wyposażeniem.
NOWY TYP - NISSAN! 97 ->
Które polecacie? Macie swoje własne typy/propozycje?
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sys, 24 Lip 2008, 19:50, edytowano w sumie 1 raz
Mam taką tylko, że Hathback i 2.0 SRI i wcale nie narzekam. Dobre auto.
Napewno lepsze od Peugota i Opla. Corolla też rozsądy wybór.
Mitsubishi też jest bardzo dobre. Silnik 1.8GDI na Pełnym wtrysku daje nie złą radość z jazdy.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Zgadzam sie z kolegami, ze te autka nie powinny się psuć, praktycznie wcale Primerka to bardzo dobry wybór, świetnie chodzi, samochód o bardzo małej awaryjności...polecam.
A corolla...cóż jak się komuś podoba to też pewnie pojeździ, ale jak dla mnie to jest paskudztwo
Młodzi kierowcy z najwyższym wskaźnikiem wypadków Kierujący poniżej 25 roku życa charakteryzują się najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. Choć niedawno zmieniły się przepisy związane z prawem jazdy, to wciąż nie zaostrzono zasad dla nowych kierowców, ...
Powrót w korku Na powrót z wakacji lepiej wybierać czas, gdy natężenie ruchu jest jak najmniejsze. Niekiedy się to nie udaje i wtedy czeka nas stanie w korku. W takiej sytuacji kierowca powinien zachować spokój, stosować się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.