Auto do 11tys złotych.

15 Paź 2009, 13:48

KaczorLSM napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8947871
[link do oferty na Allegro wygasł]

Ford Mondeo trochę za stary i osobiście nie podoba mi się, a astra troszkę za droga no i te 70km to trochę mało.
Wolałbym też razem z opłatami zmieścić się w tych 11 tys.
Miraku
Początkujący

Miejscowość: Rogoźno

15 Paź 2009, 14:29

Bo takie auta jesli sa zadbane i wogole to szybko schodza,nawet w ten sam dzien po wystawieniu auta juz niema,co do tego Mondeo no i co z tego ze stare jesli jest zadbany,wszystko okey to czemu by nie?? A moze cos z tych??
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Paź 2009, 14:37

barol91 napisał(a):Bo takie auta jesli sa zadbane i wogole to szybko schodza,nawet w ten sam dzien po wystawieniu auta juz niema,co do tego Mondeo no i co z tego ze stare jesli jest zadbany,wszystko okey to czemu by nie?? A moze cos z tych??

Człowieku Ty naprawdę masz talent do wyszukiwania ofert, osobiście przejrzałem chyba wszystkie oferty fiata brava, a tego nie zauważyłem.
Tylko teraz pytanie jak wypadają silniki 1.6 pb przy jtd ? Chodzi głównie o awaryjność, bo koszty paliwa nie będą się aż tak różniły, bo w sumie nie "kulam" aż tylu kilometrów.
Miraku
Początkujący

Miejscowość: Rogoźno

15 Paź 2009, 14:41

Hehe :smile: co do silnikow to z tego co wiem najbardziej awaryjnym silnikiem w Bravie jest 1.4,tutaj masz wszystko o tym silniku co jest w tej Bravie wyzej
[link do autocentrum.pl wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

15 Paź 2009, 15:27

Przecież napisałem,że Barol ma wyjątkowy talent do wyszukiwania aut godnych zainteresowania :!: Silniki Fiata Bravo/Brava wszystkie są udane prócz silnika 1.4 12V,natomiast z silników 1.6 bardziej polecany jest 103 konny a z 1.8 113 konny.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

15 Paź 2009, 15:43

Jej panowie naprawde,dziekuje :oops: :lol:
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Opel Calibra GTC Concept
    Silnik 2.8, 325 KM. Bardzo podobna jest do Isignii, a ta jak wiadomo była i jest świetna. A wy co myślicie na temat nowej calibry? Jeszcze dodam, że ma kosztować około 200 tysięcy gdzieś to na angielskiej stronie przeczytałem. ...

16 Paź 2009, 18:57

Silniki benzynowe w Bravo/Brava niczym szczególnym się nie wyróżniają. Pozwalają na przyzwoite osiągi, ale z ich awaryjnością bywa różnie, szczególnie awaryjny jest 1.4 12V.
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków

16 Paź 2009, 19:08

No dokladnie ja bym unikal 1.4 ale mysle ze ta Brava co u mnie w linku godna zainteresowania szczegolnie wlasnie na silnik 1.6 103KM ktory jest chyba najlepszy z dostepnych silnikow w Bravie
Barol
Awatar użytkownika