Witam. Chciałem zakupić auto do 12 000zł w silniku benzynowym z instalacją gazową. Po wstępnym rozpoznaniu znalazłem kilka fajnych samochodzików lecz niewiem który wybrać. Wacham się między następującymi autami: - Audi A4 B5 - Opel Omega B FL - Citroen C5 - Volvo V40 - Ford Mondeo - Volskwagen Passat - BMW e39, e46
Które auto jest najmniej awaryjne? Interesuje mnie wyłącznie silniki z przyśpieszeniem około 10 sekund do 100km/h. Auto będzie jeździć też na taksówce.
Mitsu Carisma II 1.8 GDI Rocznik 99-00 jak dobrze poszukasz znajdziesz w tych pieniądzach. Ekonomiczna benzyna, auto bezawaryjne (silnik nie nadaje się do gazu, pali w trasie 6-6,5l w mieście ok 8-9).
Napisze ci co myślę o C5 jak dla mnie bardzo fajne i przyjazne autko do jazdy, chodź nie raz słyszałem inne opinie. Autko ma hydrauliczne zawieszenie które lubi się psuć tak samo jak alarm i pilot.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Lexus LS - ponad 2500 bieżących udoskonaleń Od premiery w roku 2006, dotychczasowa generacja LS przeszła ponad 2500 bieżących udoskonaleń, zaś najnowszy LS dodaje do tego kolejne 3000 zmian, a wśród nowych elementów oraz innowacji technicznych znalazły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.