Witam. Chciałem zakupić auto do 12 000zł w silniku benzynowym z instalacją gazową. Po wstępnym rozpoznaniu znalazłem kilka fajnych samochodzików lecz niewiem który wybrać. Wacham się między następującymi autami: - Audi A4 B5 - Opel Omega B FL - Citroen C5 - Volvo V40 - Ford Mondeo - Volskwagen Passat - BMW e39, e46
Które auto jest najmniej awaryjne? Interesuje mnie wyłącznie silniki z przyśpieszeniem około 10 sekund do 100km/h. Auto będzie jeździć też na taksówce.
Mitsu Carisma II 1.8 GDI Rocznik 99-00 jak dobrze poszukasz znajdziesz w tych pieniądzach. Ekonomiczna benzyna, auto bezawaryjne (silnik nie nadaje się do gazu, pali w trasie 6-6,5l w mieście ok 8-9).
Napisze ci co myślę o C5 jak dla mnie bardzo fajne i przyjazne autko do jazdy, chodź nie raz słyszałem inne opinie. Autko ma hydrauliczne zawieszenie które lubi się psuć tak samo jak alarm i pilot.
Jak zadbać o równomierne zużycie opon? Zdarza się, że zauważymy na oponach nierównomierne zużycie. Co w takim przypadku należy zrobić? Czy jest to niebezpieczne? Niestety, na nierównomierne zużycie opon może wpływać kilka czynników które ...
Cadillac Eldorado Convertible Eldorado w niczym nie przypomina typowych, sportowych kabrioletów rodem z Europy. Trudno nazwać go smukłym, a na dodatek jest ogromny – w zależności od generacji jego długość przekraczała nawet 5,7 m! Równie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.