Wiem, że jest do niczego... Po prostu mike wytłumaczył autorowi, a ten zignorował te wypowiedzi i dalej chce diesla... Skoro chce i wie lepiej, to niech bierze do miasta diesla w tak małym aucie. Najlepiej takiego badziewnego jak w swift.
1. Skoro wiesz lepiej, to po co nam zawracasz głowę? Pisałem przecież, że diesel nie nadaje się do miasta 2. Za 12k nie kupisz dobrego Yarisa II ani suzuki
Kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz Kierowcy często nadużywają sprzęgła, na przykład dotaczając się kilkadziesiąt, a czasami nawet kilkaset metrów do świateł. Jest to nieekonomiczne i niebezpieczne. "Jazda na biegu jałowym i wciśniętym sprzęgle powoduje ...
Corsa D jest droższa od Fiata Grande Punto, a technicznie są podobne. No i w tej cenie głównie po handlowcu. Fabia wg mnie zdecydowanie na minus w stosunku do Opla szczególnie we wnętrzu i też głównie po handlowcu, bo pierwsze generacje po tyle chodzą...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.