Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dmn napisał(a):@Barol - a nie za wysoki przebieg?
dmn napisał(a):@Barol - a nie za wysoki przebieg? Szukac czegos atrakcyjniejszego do 12-13 tysia?
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
dmn napisał(a):moge rownie dobrze obejrzec 1.8 i 1.8T ale podpowiedz mi. Wczesniej mowiono ze za te pieniadze
dmn napisał(a):za te pieniadze dostane dretwa astre H a fokus mk II moze byc zezarty ruda
dmn napisał(a):w naprawde dobrym stanie i poki co nie wymagalo nakladu finansowego.
galakty napisał(a):Więc chyba lepiej dać mniej, doprowadzić do stanu i wiesz co masz.
dmn napisał(a):Druga sprawa to przebieg. Zalezy mi na tym zeby auto bylo za te pieniadze(A3) w naprawde dobrym stanie i poki co nie wymagalo nakladu finansowego. To moj pierwszy za własne pieniadze kupiony samochod dlatego chcialbym zeby troche sluzyl. Jestem mlody i niedoswiadczony jezeli chodzi o kupno itd.
Raziel11 napisał(a):Przebiegiem sie nie przejmuj 1.6 1.8 te silniki robia po pół miliona kilometrów bez remontu jeśli nie zostały uszkodzone w skutek zaniedbań.
andrewb25 napisał(a):robią pół miliona, ale w Polsce jeszcze się nie spotkałem z takim który by miał tyle. Jak takie coś byś mial to i tak nie sprzedawalne w Polsce, lepiej od razu na złom wywozić.
A3 z Megane 1 łączy chyba tylko rok produkcji, nie ma miedzy tymi autami zadnych podobienstw w kwestii wykonania, trwalosci, czy tego jak auto sie prowadzigalakty napisał(a):W skrócie, A3 to poziom Focusa 1, Astry G, Megane I itp, te auta chodzą po 5-6k, więc dawanie 12k za taki poziom to brak poszanowania własnych pieniędzy.
Raziel11 napisał(a):A3 z Megane 1 łączy chyba tylko rok produkcji, nie ma miedzy tymi autami zadnych podobienstw w kwestii wykonania, trwalosci, czy tego jak auto sie prowadzi