REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
galakty napisał(a):Także polecaj dalej 1.6 MPI w budżecie od 5k do 25k, ja się zamykam
Co Ci po statusie i segmencie jak w kwestii wykonania meganka nie ma startu do A3, zamknij sobie drzwi w megance i zamknij w A3, taki szczegol a juz po tym widzisz ta roznice, nawet przesiadka z Megane 2 do Leona 2 to była przepascgalakty napisał(a):Chodziło mi o segment, rocznik i status, to jednakowe auta, ale w oczach Polaków miłujących niemiecką technologię to proste jak cep auto zyskało miano bożka
Raziel11 napisał(a):Audi A3 za 7tys to tez pobozne zyczenie forumowiczów, te auta trzymaja cene.
Raziel11 napisał(a):Jednak na tym forum nie lubia Vagów wiec z całych sił bedą Cie zniechecac
Raziel11 napisał(a):trzeba patrzec na stan, w Vagu szczegolnie na lakier na przelacznikach i przyciskach, stan kierownicy i mieszka zmiany biegów
Barol napisał(a):Przełączniki i przyciski serio? To nawet przy 400tysiącach potrafi wyglądać prawie jak nowe..
Nie interesujac mnie auta z poczatku produkcji, w przypadku 8L zawsze patrze po 2000r i te wygladajace ok zaczynaja sie od ok 8tys do nawet 10Barol napisał(a):To ile według Ciebie ma kosztować A3 8L z początku produkcji? 10k?
Raziel11 napisał(a):Nie interesujac mnie auta z poczatku produkcji, w przypadku 8L zawsze patrze po 2000r i te wygladajace ok zaczynaja sie od ok 8tys do nawet 10
po prostu czasami przydaje się inny, mniej fanatyczny, punkt widzeniaRaziel11 napisał(a):Jednak na tym forum nie lubia Vagów wiec z całych sił bedą Cie zniechecac
Polecam rozne auta, jedyne od czego staram sie trzymac z daleka to francuzy, po to jest forum aby kazdy wyrazil swoje za i przeciwmike napisał(a):po prostu czasami przydaje się inny, mniej fanatyczny, punkt widzenia