Auto do 13 tys. Mazda 323F?

17 Kwi 2014, 14:51

Siemanko.
Co myślicie o Maździe 323F? Np coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Link tylko przykładowy. Chodzi mi konkretnie o ten model z tym silnikiem. Mam do wydania ok 13 tys zł i chciałbym żeby samochód nie był częstym gościem warsztatów, a te Mazdy niby mało awaryjne. W miarę ekonomiczny, średnie spalanie powiedzmy do 8l jakby dało radę. Interesuje mnie tylko benzyna. No chyba, że jest coś bardziej wartego uwagi w tej kwocie to chętnie słucham propozycji.
emek
Nowicjusz

Auto: nie mam

17 Kwi 2014, 15:17

Lepiej 626. Ja bym brał diesla 90KM sa bardzo trwałe jak chcesz spalanie do 8.
1.6 spali nie wiele mniej niz 2.0. Chcesz gazować? Jak tak to celuj w 2.0.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

17 Kwi 2014, 15:54

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Może taką toyotę tylko że z lpg po lubi pociągnąć benzynki
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Fajny silniczek ale paliwo lubi pociągnąć ale do tego jest dobry gaz
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] to ten sam samochód jak golf tylko w nieco innej budzie ale serce bije to samo
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Strefy "Tempo 30 km/h" - czy to tak naprawdę działa?
    Rośnie popularność stref "Tempo 30" w miastach zarówno na świecie, jak i w Polsce, bo statystyki pokazują ich dużą efektywność. Miasta odnotowują spadki liczby wypadków od 10 do ponad 40%. Strefy te coraz częściej ...