Auto do 13 tys

20 Wrz 2012, 15:42

Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów :D

3 miesiące temu miałem zaszczyt zdać prawo jazdy i z tego względu szukam autka dla siebie.

mam pare typów ale miedzy innymi chodzi o auto usportowione jednych z nich są

[link do oferty na Allegro wygasł]
oraz
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
co byscie bardziej polecili eclipse czy prelude chodzi mi bardziej o wygląd o silnik zresztą też ale mniej ponieważ oba dwa auta są szybkie
myslalem też o nissanie 200sx s13 ale zrezygnowałem ponieważ dowiedziałem się że panewki,blacha oraz turbo siada
mietek43
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 11 1995
Auto: maluch

20 Wrz 2012, 18:18

Ja moge Ci pogonic swoją prelude starszej generacji tj. IV wezmiesz ją za 5 tys a za reszte zrobisz z niej rakiete :)
matizzz
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 11 2010

20 Wrz 2012, 19:13

jaki silnik daj fotki
mietek43
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 11 1995
Auto: maluch

20 Wrz 2012, 20:37

f20a4 - 2.0 16v 133km + mam stożek dozucony. Ogolnie auto jest w stanie mechanicznym b.dobrym. Jest do malowania (rysy, wypalony lakier od slonca, w jednym miejscu powierzchowna korozja tj prawe nadkole przednie) i sprzęgło na wymiane bedzie bo lapie u gory. Zjade z ceny troche, fotki zrobie jutro.
Rozrzad kompletny z pompa wymieniony 7 tys temu, tarcze hamulcowe wszystkie, zawieszenie nie ma zadnych luzow sprawdzone( jeden sforzen byl do wymiany ale to zrobione), wszystkie paski, uszczelka pod pokrywa, mam w niej gaz stag 200 nie jest to sekwencja ale spalanie ok 10 l gazu (wiadomo ze jak bedziesz deptal to spali wiecej). Chłodnica wymieniona, ostatnio przekaznik pod deska i cewka zaplonowa. Oczywiscie bierze troche oleju jak honda ale jestem uczciwy i mowie. Ogolnie samochód fajny, polecam, ja teraz poluje na cos wiekszego :)
matizzz
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 11 2010

21 Wrz 2012, 13:01

Podstawowe pytanie: jak jest z ekonomiką i awaryjnością tych aut? Bo to na początek będzie najpoważniejsze zmartwienie. Postawiłbym na coś co mniej pali,z mniejszym silnikiem.
Turbopama
Początkujący

Prawo jazdy: 10 03 1996
Auto: BMW M3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Camry - historia innowacji
    Toyota Camry, średniej wielkości sedan z napędem na przednie koła, należy – obok Corolli i Priusa – do najlepiej rozpoznawalnych modeli japońskiej firmy na całym świecie. W Stanach Zjednoczonych jest od wielu ...