Kao ja mówię o Astrze jak nie doczytałeś 1,4 dobry jest do Corsy, Clio, Polo, czyli auta segmentu B. W kompaktach jest umieszczany tylko po to aby cena bazowa w cennikach była niska.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Nie wpadnij w dziurę Zima powoli ustaje, a wraz z wyższymi temperaturami i topniejącym śniegiem na drogach pokazują się dziury. Jazda po takiej ulicy wymaga od kierowcy sporo cierpliwości i umiejętności. Zwłaszcza, że nieumiejętne pokonywanie ...
popatrz na szczelina między lampą a błotnikiem z prawej i lewej. Chodziło mi o to że można kupić ciekawsze auta za taką kwotę. Co do tych ogłoszeń które wrzuciłeś 1. Albo z tyłu klapa jest nie zamknięta albo tak odstaje co wiadomo o czym świadczy 2. Serio jesteś w stanie zapłacić tyle za auto bez klimy??? Popatrz na Focusa MK2. Nie patrz na auta od handlarzy
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Wygląda ok,po coś był demontowany przedni zderzak. Musisz wyciągnąć więcej info typu -Ktory właściciel -Czy faktycznie kupiony z polskim salonie -jakie naprawy było robione serwisy itd.
Kolego tak to Ty auta nigdy nie kupisz zadzwoń pierw do sprzedawcy wypytaj a pózniej ewentualnie dopytaj na forum co sądzimy o danym aucie bo tak to będziesz wrzucał xxx linków a auta nie kupisz. Ewentualnie zdecyduj się jaki chcesz samochód kupić i może wspólnie wybierzemy parę ciekawych ogłoszeń a pózniej podzwonisz wypytasz i podejmiesz decyzje czy warto jechać obejrzeć. Jeszcze od siebie mogę dodać że ja w tym budżecie i takich samochodach szukałbym czegoś zarejestrowanego auta którego właściciel ma już kilka lat i może akurat trafi się auto o którymś coś będziesz wiedział co było wymieniane itd.
Auto jest ok. Ten konkretny egzemplarz coś tam z przodem miał na pewno poza tym mało zdjęć i czarny więc ciężko ocenić silnik jest bardzo dobry pochodzi z koncernu Fiata jako Multijet. Masz tam łańcuch rozrządu (u nas w firmie pierwszy strzelił po 450 tyś) ale to nic bo to bezkolizylny silnik zakładasz nowy rozrząd i jazda dalej. Ogólnie tania eksploatacja i niskie spalanie, jak się postarasz to będziesz schodził niżej 5L. Dobrze że auto jest z polskiego salonu, łatwiej będzie je prześwietlić. Polecam wziąć eksperta lub sprawdzić auto w ASO
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.