REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Lexus nie ten budżet
TheS napisał(a):To ja polece Anglia, Szwecja i Japonia czyli Rover 25 albo wiekszy 45, Volvo s40 ale tu znalezienie dobrego moze okazac sie na prawde trudne i na koniec Japoniec czyli Accord VI choc takiego posiadam i troche glupio mi polecac 'wlasne' auto. Vectra C jak dla mnie we wnetrzu troche dziwnie klaustrofobicznie i do tego brzydkie wnetrze, chodzi mi o szary plastik itd . Sam sie kiedys do niego przystawialem ale po wiekszych ogledzinach szybko odpuscilem ^^
15k to minimum na to auto więc o zadbany egzemplarz będzie ciężko. Za 20k można myśleć bo dobrym ISRozsadnyMirek napisał(a):A gdybym zwiększył do 15tyś? Byłaby szansa na zadbany egzemplarz
Koniu napisał(a):Ford Mondeo tak ale
z diesli tylko TDDI- uwaga na auta po flocie, dużo tego i tylko roczniki do 02r jak coś
z benzyn szukaj 2.5 v6 i LPG do tego, 2.0 lub ewentualnie 1.8 16v w wersji 125 KM (trochę muli)
Unikaj 1.8 16v 110KM, w tym aucie ten silnik to porażka, za słaby i duzo pali oraz 1.8 SCI (wtrysk bezpośredni).
Za 13k kupisz dobrego przedlifta.
mike1735 napisał(a):Jakiś z leksza łaciaty ten Mundek
krikus napisał(a):2.0 bez gazu? no to powodzenia! Koszty utrzymania będziesz miał niemałe.