REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Petrostar napisał(a):Mazde odrzuć ze względu na korozję,samochód bardzo ładnie się prezentuje ale w sumie nic poza tym.
dzida napisał(a):Ale Santa Fe w tej kwocie da się kupić w dobrym stanie i jest uważane za mało problemowe auto z słabej jakości plastikami w środku.
dzida napisał(a):dziwisz się jak kupili auto po kosztach, które w dobrym stanie nie należy do drogich? Kupi taki jeden z drugim tanio auto i żałuje na serwis...
jakoś mój mechanik nie narzekał na to autoteraz ma je prawnik, który od niego go odkupił i też jeździ bez problemów. Jak dbasz tak masz. (edit: przebieg przy sprzedaży to 450tys. km)
Najlepsze, że to co wkleiłeś to różne generacje, jakieś typowe usterki diesli albo partactwo mechaników/gazowników
też miałem problemy z zapłonem ale to przez stare kable zapłonowe, które przegryzł mi zwierz... jakbym się trzymał interwałów wymiany i stawiał auto nie pod akademikiem to bym tak nie miał
Vermin napisał(a):Ale właścicieli BMW nie było w dziale problemy techniczne tylu co nawet połowy z samym modelem Santa Fe.
dzida napisał(a):P.S
Vermin nie spinaj się, bo na kolejne auto mam wytypowane m.in e46