witam mam problem, szukam auta ktore bedzie w miare bezawaryjne tylko benzynke okolo 2000 pojemnosci i nie iwme co wybrac zastanawiam sie nad galantem, moze mi cos doradzicie?
Moja propozycja:
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (Auta z linków przypadkowe,nie znam ich stanu techn.)
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Ostre zakręty, zakosy i serpentyny pod kontrolą Sezon wycieczek na wędrówki górskie trwa. Wielu turystów pokonuje autem setki kilometrów, aby dojechać do celu. Droga często jest bardzo wymagająca, głównie ze względu na liczne ostre zakręty, ...
Avensis tylko egzemplarz bezwypadkowy którego wszystko naprawiające rączki pseudomechanika nie dopadły.
Przykładowo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub kombi
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
apropo fiatow to sam mam bravo z 95 roku z gazem i ma 300 tys przejechane i nic specjalnego w nim sie nie dzieje ale szukam czegos wiekszego i mocniejszego
Kolega dobił Puntem do 1.000.000km jak miał prawie milion to pojechał do Fiata, i milion stuknął z przedstawicielem...myslał że nowe Punto dostanie a zrobili jemu kawę i pozwolili posiedzieć w salonie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.