Witam !
Szukam jakiegos dobrego diesla najlepiej w kombi do 15 tys.Moje typy to Volvo v40,Nissan Primera(po liftingu).Interesuje mnie wszystko na temat tych samochodow(spalanie,koszt utrzymania,awaryjność itd).Czekam tez na inne propozycje. Pozdrawiam
Volvo v40 super auto naprawde super... poza paroma wadami typu drogie częsci i cholernie zre paliwo no chyba ze wezmiesz Diesla.
A tu masz moja propozycje:
[link do autogielda.pl wygasł] Tu masz moją propozycje super auto (nie wiem czy sam nad tym pomyśle )
A8 miałeś to auto co mozesz mi powiedziec o zawieszeniu ? Jak z wymiana rozrzadu ile ogolnie trzeba kasy wydac na kompeltny rozrzad ze wszystkim(rolki,napinacze ) i czy ogolnie jest to samochod ktory mozna naprawic samemu ?
Policja w Londynie stawia na samochody zasilane wodorem Historia walki londyńczyków ze smogiem i zanieczyszczeniami powietrza sięga lat 50. ubiegłego wieku. Zaczęło się od ustawy o czystym powietrzu, a w latach 90. zakazano w mieście palić węglem. Dzisiaj poczyniono kolejny ...
Toyota silniki 1JZ-GTE i 2JZ-GTE Sześć cylindrów w układzie rzędowym. Pojemność: od 2,5 do 3 litrów. Zalety: dostępność i dobry potencjał do tuningu. Silniki Toyoty z rodziny JZ zyskały już status legend. Solidny żeliwny blok jest w stanie ...
Wiesz samego paska nie kupisz musisz odrazu z napinaczami a co ja moge powiedziec jak sie na tym znasz to sam wymienisz no a jak u mechanikow to wybulisz troche
no coz bywa,ja osobiscie znam pare osob ktore maja dosc dlugo Daewoo i niewiem czy pamietasz u mnie wlasnie jest Lanos i ja o nim zlego slowa nie powiem,mam sentyment do tego auta
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.