Auto do 15 tyś ?

25 Lip 2009, 10:31

Witam !
Szukam jakiegos dobrego diesla najlepiej w kombi do 15 tys.Moje typy to Volvo v40,Nissan Primera(po liftingu).Interesuje mnie wszystko na temat tych samochodow(spalanie,koszt utrzymania,awaryjność itd).Czekam tez na inne propozycje. Pozdrawiam
PDG
Nowicjusz

Miejscowość: WM

25 Lip 2009, 20:28

Volvo v40 super auto naprawde super... poza paroma wadami typu drogie częsci i cholernie zre paliwo no chyba ze wezmiesz Diesla.
A tu masz moja propozycje:
[link do autogielda.pl wygasł]
Tu masz moją propozycje super auto (nie wiem czy sam nad tym pomyśle :grin: )
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

25 Lip 2009, 21:08

Lekko kolorowa ta Twoja super fura...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

25 Lip 2009, 21:18

A8 miałeś to auto co mozesz mi powiedziec o zawieszeniu ? Jak z wymiana rozrzadu ile ogolnie trzeba kasy wydac na kompeltny rozrzad ze wszystkim(rolki,napinacze ) i czy ogolnie jest to samochod ktory mozna naprawic samemu ?
PDG
Nowicjusz

Miejscowość: WM

25 Lip 2009, 22:51

chevrolet(robiony w polsce)=daewoo=szrot
andrewb25

25 Lip 2009, 22:55

Miales Daewoo?? Pewnie nie to skoncz pierniczyc warmazony,wkurza mnie jak ktos auta nie mial a pierniczy opinie z kosmosu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Lip 2009, 09:15

Wiesz samego paska nie kupisz musisz odrazu z napinaczami a co ja moge powiedziec jak sie na tym znasz to sam wymienisz no a jak u mechanikow to wybulisz troche
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

26 Lip 2009, 10:34

barol91 napisał(a):Miales Daewoo?? Pewnie nie to skoncz pierniczyc warmazony,wkurza mnie jak ktos auta nie mial a pierniczy opinie z kosmosu

mieć na własność nie miałem, i mieć bym nie chciał, ale wyjeździłem się dosyć długo lanosem i espero także znam dobrze ten koreański szrot

z daewoo kiedyś miałem odtwarzacz dvd daewoo który posypał się szybciej niż jak zdążyłem obejrzeć 5 filmów.
andrewb25

26 Lip 2009, 10:49

no coz bywa,ja osobiscie znam pare osob ktore maja dosc dlugo Daewoo i niewiem czy pamietasz u mnie wlasnie jest Lanos i ja o nim zlego slowa nie powiem,mam sentyment do tego auta
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012