Spokojnie w budżecie 15k dostaniesz Opla Vectre C z silnikiem 1.8, co do opłacalności założenia lpg to już osobny temat, zależny głównie od Twoich przebiegów, Golf V generalnie nie jest autem godnym polecenia, no chyba że trwałe 1.6 jednak Vectra ma do zaoferowania zdecydowanie więcej.
Starszy model przed liftem pewnie dostanie, zależy w jakim stanie i z jakim wyposażeniem tylko Myślę, że lepiej aby autor decydując się na Vectre C miał świadomość, że warto mieć jeszcze te z 2-3 koła zapasu, w razie problemów
Focus nie lubi gazu, Astra H super, Leon uważaj na zajechane sztuki agrotuningiem. Octavia I super do gazu, praktycznie nic się nie psuje ale samo auto nudne.
W weekend prawdopodobnie wybiorę się w stronę Częstochowy w celu poszukiwań auta i dzisiaj trafiłem na kolejną ciekawą ofertę z tamtych stron i proszę o waszą ocenę :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jeśli okazałoby się , że sporo ciągnie benzyny to bez problemu znalazły by się pieniądze na LPG
Olej Shell Helix HX8 5W-40 - podrobiony vs. oryginalny - różnice Filmik przedstawia rozpoznanie między olejami oryginalnym po prawej zielony napis (оригинал) i podrobionym po lewej z czerwonym napisem (подделка) Shell Helix HX8 5W-40. Opisana podróbka Shell Helix HX8 5W-40 jest ...
Północ - Południe SKYACTIV, wielki finał wyprawy Mazdy Wyprawa Mazdy "Północ-Południe SKYACTIV" dotarła do mety. Właśnie zakończyła się dwutygodniowa podróż Haliny Mlynkovej i Łukasza Nowickiego w ramach projektu Północ-Południe SKYACTIV, realizowanego przez ...
No dobra, dobra. Wiem, , że za szybkie to nie będzie i palić około 10 l będzie. Ale chciałbym poznać waszą opinię tego ogłoszenia i tych zdjęć.Fajne mają ogłoszenie Leona i Astry, ale niestety już sprzedane ;/ Czyli można sugerować, że autami z tej firmy można się zainteresować
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.