Auto do 150 000

26 Cze 2013, 13:01

Witam, przymierzam się do zmiany auta, obecnie jeżdżę golfem VI którego chcę sprzedać a interesują mnie następujące modele :

- mercedes a250
- scirocco r
- audi 3 sportback
- Giulietta 1750 tbi
- volvo v40

+ wasze ew. propozycje. Interesowała mnie również BMW 125i ale w tej cenie z fajnym wyposażeniem nie stać mnie na to auto.

Teraz tak : chciałbym aby odbyła się tutaj rzeczowa dyskusja - co, czemu i dlaczego a nie fanboyowy dialog w związku z czym to na czym konkretnie mi zależy na razie pozostawię dla siebie gdyż iż ponieważ : ) mam nadzieje ze z dyskusji która się tutaj wywiąże uzyskam informacje na których mi zależy : )

z góry dziękuję za pomoc.
bummbumm
Obserwowany

Auto: GOLV VI

26 Cze 2013, 13:12

Jak dla mnie Scirocco wyglada swietnie ;)
...
numberOne
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Olsztyn
Prawo jazdy: 10 03 2011
Przebieg/rok: 32tys. km
Auto: mam
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

26 Cze 2013, 16:23

Ja bym brał Mercedesa, nowy model, super wygląd, na pewno będzie trzymał cenę i w końcu to Mercedes ;)
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak rozkodować radio w samochodzie Renault?
    Bardzo często podczas chwilowej utraty zasilania radio w samochodach marki Renault jak i Dacii będzie wymagało wpisania kodu do jego uruchomienia. Problem ten może się pojawić np. po chwilowym odłączeniu akumulatora bez podtrzymania ...
    Poradnik kupującego #1 - Lexus IS XE10 mk1 (1999-2005)
    Geneza Lexus IS pierwszej generacji dostępny był początkowo jedynie jako sedan z dwulitrowym silnikiem. W 2001 roku do oferty wprowadzono wersję kombi o nazwie SportCross oraz wersję IS 300 z legendarnym silnikiem 2JZ. Modernizacje: ...