Auto do 15K z małym spalaniem

21 Sie 2012, 23:04

Witam, jestem nowym użytkownikiem forum, próbowałem coś znaleźć na ten temat, ale nie za bardzo mi to wychodzi.

Aktualnie jeżdżę Renault Megane I 1.6 benzyna 96rok.
Chciałbym zmienić auto, ponieważ 16letnie auto zaczyna robić się skarbonką, a ja jeżdżę 3 razy w tygodniu po 250km trasy + wiadomo jeszcze po mieście, więc koło 1tys km/tyg. Chciałbym kupić jakieś nowe autko, mniej więcej od 2002 roku, ale które będzie miało bardzo małe spalanie. Szczerze mówiąc mało się znam na autach, nigdy mnie to totalnie nie interesowało. Auto nie musi mieć jakiś wypasionych funkcji, bo mi to po prostu nie potrzebne. Czy moglibyście mi coś doradzić, bądź pokierować?
mushuk
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 01 2009
Auto: Renault Megane I 1.6

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Mitsubishi Mirage
    Mitsubishi Mirage jest produkowany od marca 2012 roku w nowej fabryce Mitsubishi w "Laem Chabang Industrial Estate " w prowincji Chonburi w Tajlandii – trzecim zakładzie firmy MMC w tym strategicznym państwie – ...