REKLAMA
Cześć Wam! Szukam nowego auta do 15 tys (sedan, hatchback). Możecie coś polecić z tej półki? Z góry wielkie dzięki! Głównie do miasta (jeżdzone do sklepu, czasem do biura (hybrydowa praca), raz na dwa/trzy tyg. 120km w dwie strony, raz/dwa razy w roku dłuższa trasa. Rocznie 10-12tys. Ważna ekonomia - małe spalanie (preferowane auto już z założonym gazem), pakowność. Ważny protip - mam 190cm, więc muszę się w nim swobodnie czuć. Obecnie miałem toyote corolle e11 1998 86km po dziadku i miejsca jest dla mnie niestety za mało. Bardzo podoba mi się fiat bravo 1.4 (najlepiej t-jet, ale wiem, że ciężko mi będzie znaleźć dobrego w tej cenie), więc dobre byłyby auta w tym stylu. Przesyłam linki aut, które mam na oku:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - tu sprzedaje handlarz i coś mi śmierdzi te ogłoszenie, auto z Niemiec sprowadzone, jakaś dziwna modyfikacja ze sportowym zawieszeniem, które zdejmował handlarz, od 2019 roku do 2022 roku zrobił 24 tys. km tylko. w 2018 wymieniony rozrząd, pompa cieczy chłodzącej. W tym roku wymiana amortyzatorów przód, wahacza, przegubu wewnętrznego, klocków hamulcowych przód i tył, łączników stabilizatora, łożysk w skrzyni biegów (na łożyska nie ma faktury). Myślicie, ze to legit ogłoszenie? Ostatnie tiv z Niemiec mi wysłał z 2018 r.)
ten golf uzgodniłem na 14.5 tys , auto od 2018 w Polsce, kupione w komisie. wcześniej w Niemczech, brak dokumentacji
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pozdrówka i miłego dnia!