Witam, pisałem jakiś czas temu w sprawie kupna auta do 15tys. Propozycje jakie dostałem to między innymi golf iv, czy Vectra II. Powiem szczerze, że jeżeli nie znajdę nic ciekawszego to kupię tą Vectre ze względu na świetne opinie co do montowania lpg. Moim jedynym 'ale' jest jej dość przeciętny wygląd i niezbyt kuszące wykończenie wnętrza.. Chciałem zapytać co sądzicie o audi A6 ? Czy nie powinienem się martwić o blachy czy silnik w takiej cenie ?jako przykład:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Z LPG nie odczułbym za bardzo kosztów związanych z paliwem. Mógłby ktoś coś powiedzieć o tym aucie, lub podsunąć kilka innych ciekawych pozycji? Siedzę czytam i oglądam bo już niebawem będę musiał się zdecydować, a wyboru żałować nie chcę. Główne warunki jak w temacie LPG, sedan, ładna/świeża stylistyka, niska awaryjność i niedrogie naprawy z tym związane. Dodam, że nie jestem jakimś tam młodym wariatem, głównie wożę rodzinę tu i tam, lub jeżdżę sam dla przyjemności. Mam też chęć pojeździć w góry i nad morze, a to kawałek jest, więc bardzo zależy mi na komforcie, czy cichej pracy silnika.
Z góry dzięki za pomoc i cierpliwość
![Smile :)]()