REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dezeron napisał(a):Mam pytanie czy takie auto z zamontowanym gazem, po remoncie silnika, jeżeli była planowana głowica i inne rzeczy robione? Warto się pchać w coś takiego?
Barol napisał(a):Co powiesz np na taką Kie Cee'd? Dość przyzwoity opis i nieduży autentyczny przebieg.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/k ... FShOY.html
szybki napisał(a):Mocno teoretyzujesz a budżet masz mały. Do tego mylisz pojęcia bo zrobienie głowy w aucie to nie jest remont silnika. Do tego hydraulika jest ok.ale niech nie będzie wyznacznikiem zakupu auta. Szukaj najlepiej bez LPG a jak z lpg to bez specjalnych dopłat z tego powodu. Może się uda. Szukaj auta w jak najlepszym stanie bez sztandarowych wtop konstrukcyjnych i lepiej bez LPG. Do tego wspominasz o aurisie ale za 15k lepiej kup corolle e12 po lifcie w perfekcyjnym stanie bez hydrauliki niż aurisa za 15k z hydrauliką.
Czytaj więcej: auto-do-15tys-prosze-o-ocene-vt133796.htm#postingbox
dezeron napisał(a):Golf VI, tutaj wizualnie bardzo podoba mi się to auto, jeszcze jak ma halogeny z przodu. Cenowo do 25 tys znajdowałem egzemplarze, klasycznie rocznik 2009 przebieg do 200 tys. Przetestowałem 1.6 mpi (demon prędkości to nie jest ale gaz zrekompensuje niedogodności ) i 2.0 tdi 140km z dpfem (dobre przyspieszenie). Podobno też rdza zaczyna się z nimi zaprzyjaźniać.
Trevor napisał(a):dezeron napisał(a):Golf VI, tutaj wizualnie bardzo podoba mi się to auto, jeszcze jak ma halogeny z przodu. Cenowo do 25 tys znajdowałem egzemplarze, klasycznie rocznik 2009 przebieg do 200 tys. Przetestowałem 1.6 mpi (demon prędkości to nie jest ale gaz zrekompensuje niedogodności ) i 2.0 tdi 140km z dpfem (dobre przyspieszenie). Podobno też rdza zaczyna się z nimi zaprzyjaźniać.
Golf VI fajne auto, dobrze wyciszone, spora zmiana w stosunku do niby golfa 5, ale tutaj dużo lepiej, ilość miejsca pod dostatkiem, osoba 190 cm prowadząca auto, nawet nie wykorzysta pełnego miejsca na fotel, bo po prostu nie będzie sięgać.
Tylko czy brać 1,6? zależy gdzie będziesz śmigać, szukać możesz też jeśli chodzi o diesla 110 koni (dużo salonówek) i chip to masz pod 200, to jest to samo co 140, tylko ograniczone sprzętowo (skrzynia 5 i słabsze nieco sprzęgło)
Także szukaj golfa 6 jeśli w ogóle, tylko nie za 15 tys bo potem tematy jakie to Vagi są kiepskie i się psują
szybki napisał(a):Zrób tak. Weź banknot 200zł.i jadąc autem 50kmh wystaw go za okno i puść. To co zobaczysz w lusterku będzie wyglądać tak samo jak kasa wydana na to auto