@bajla
No właśnie potrzebuję w tej chwili samochodu dużego, rodzinnego, chociaż napewno w większości będę nim jeździł sam.
@Kubuch & stasiowski121
Właśnie mnie też mocno zadziwiła ta cena, ale może właśnie to akurat ta perełka. Dzwoniłem wczoraj wstępnie, Pani która odebrała była bardzo miła; poinformowała, że można auto sprawdzić w dowolnej stacji kontroli; dodała też, że była lekka stłuczka i coś tam było z tylnim błotnikiem robione.
A co do ceny samochodu, może tak tanio właśnie dlatego, że jest to silnik 2,5 litrowy. Co więcej benzyniak, a teraz większość ludzi unika tego jak ognia. A do tego samochód sprowadzony ze Szwajcarii, a teraz jest to podobno najlepszy kraj do ściągania samochodów.
No i teraz mam takie pytanie.
http://www.speedcar.pl/index.php?menu=autolekarz
W linku, który podałem jest usługa w stacji kontoli pojazdów SpeedCar. Ta stacja wydaje mi się w miarę profesjonalna, tylko czy taki przegląd jest wystarczający przed zakupem czy jeszcze należałoby gdzieś podjechać, np. do lakiernika?
@siebek25
Instalacja w Poldku rzeczywiście nie mogła być jakaś najnowsza bo nie dość, że była robiona 4 lata temu to nie za wielkie pieniądze, więc zapewne była to właśnie instalacja I generacji.
Tylko jaki to może być koszt założenia instalacji gazowej do takiego silnika? (Myślę o tym Mondziaku)