Witam. Planuje niedługo zakup nowego samochodu.
Na ten cel mogę przeznaczyć 20tys jednak wolałbym kupić auto za około 18tys a za resztę założyć instalacje gazową.
Najbardziej podobają mi się hatchbacki ale sedany też mogą być. Proszę o opinie niżej wymienionych samochodów oraz własne propozycję.
Moje wymagania:
- Klimatyzacja
- około 100km
- niskie koszty eksploatacji
- silnik dobrze znoszący LPG
- minimum 2001r
Moje typy:
- Ford Focus I/II (wyczytałem że nie nadają się do LPG)
- Honda Civic VII
- Toyota Corolla E12
- Audi A3
- Seat Ibiza III
- Fiat Stilo
- Fiat Grande Punto
Wizualnie najbardziej pasuje mi Civic i Ibiza.
Astra podoba mi się ale III której nie uda się kupić w dobrym stanie do 20tys
Na instalacji gazowej nie mam zamiaru oszczędzać.
W gąszczu znaków drogowych - interpretacja przepisów Każdy kierowca jest zobligowany, aby stosować się do znaków drogowych. To bardzo ważny element ruchu drogowego, który z wielu przyczyn może być lekceważony i niezauważany przez kierowców. Za niezastosowanie ...
Najlepsza taksówka na świecie? Hybryda! Był czas, gdy w Polsce, Niemczech i wielu innych krajach Europy na ulicach dominowały taksówki z silnikami Diesla, a jednym z najczęściej wybieranych samochodów był Mercedes W124. Dziś taksówkarze na ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.